APA:
کپیقرایی، زهرا، عزیزی، محمدحسین، برزگر، محسن، و آقاقلی زاده، رویا. (1395). تاثیر هیدروکلوییدهای کتیرا و ثعلب بر خواص رئولوژیک خمیر و کیفیت نان بربری. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(50)، 23-31. SID. https://sid.ir/paper/72836/fa
Vancouver:
کپیقرایی زهرا، عزیزی محمدحسین، برزگر محسن، آقاقلی زاده رویا. تاثیر هیدروکلوییدهای کتیرا و ثعلب بر خواص رئولوژیک خمیر و کیفیت نان بربری. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(50):23-31. Available from: https://sid.ir/paper/72836/fa
IEEE:
کپیزهرا قرایی، محمدحسین عزیزی، محسن برزگر، و رویا آقاقلی زاده، “تاثیر هیدروکلوییدهای کتیرا و ثعلب بر خواص رئولوژیک خمیر و کیفیت نان بربری،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 50، pp. 23–31، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72836/fa