APA:
کپیخوش تقاضا، محمدهادی، حسین زاده سامانی، بهرام، فیاضی، ابراهیم، و امیرنجات، حامد. (1395). پیش بینی محتوای رطوبتی خشک شدن لایه نازک قارچ خوراکی به کمک شبکه های عصبی مصنوعی پس انتشار. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(50)، 171-182. SID. https://sid.ir/paper/72840/fa
Vancouver:
کپیخوش تقاضا محمدهادی، حسین زاده سامانی بهرام، فیاضی ابراهیم، امیرنجات حامد. پیش بینی محتوای رطوبتی خشک شدن لایه نازک قارچ خوراکی به کمک شبکه های عصبی مصنوعی پس انتشار. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(50):171-182. Available from: https://sid.ir/paper/72840/fa
IEEE:
کپیمحمدهادی خوش تقاضا، بهرام حسین زاده سامانی، ابراهیم فیاضی، و حامد امیرنجات، “پیش بینی محتوای رطوبتی خشک شدن لایه نازک قارچ خوراکی به کمک شبکه های عصبی مصنوعی پس انتشار،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 50، pp. 171–182، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72840/fa