APA:
کپیاجاق، سیدمهدی، رضایی، مسعود، رضوی، سیدهادی، و حسینی، سیدمحمدهاشم. (1391). مطالعه اثر ضد باکتریایی اسانس پوست دارچین (Cinnamomum zeylanicum) در شرایط آزمایشگاهی در برابر پنج باکتری عامل فساد غذایی. علوم و صنایع غذایی ایران، 9(35)، 67-76. SID. https://sid.ir/paper/72848/fa
Vancouver:
کپیاجاق سیدمهدی، رضایی مسعود، رضوی سیدهادی، حسینی سیدمحمدهاشم. مطالعه اثر ضد باکتریایی اسانس پوست دارچین (Cinnamomum zeylanicum) در شرایط آزمایشگاهی در برابر پنج باکتری عامل فساد غذایی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1391؛9(35):67-76. Available from: https://sid.ir/paper/72848/fa
IEEE:
کپیسیدمهدی اجاق، مسعود رضایی، سیدهادی رضوی، و سیدمحمدهاشم حسینی، “مطالعه اثر ضد باکتریایی اسانس پوست دارچین (Cinnamomum zeylanicum) در شرایط آزمایشگاهی در برابر پنج باکتری عامل فساد غذایی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 9، no. 35، pp. 67–76، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72848/fa