مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,007
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

938
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مطالعه اثر ضد باکتریایی اسانس پوست دارچین (Cinnamomum zeylanicum) در شرایط آزمایشگاهی در برابر پنج باکتری عامل فساد غذایی

صفحات

 صفحه شروع 67 | صفحه پایان 76

چکیده

 ترکیب شیمیایی اسانس پوست دارچین (Cinnamomum zeylanicum Nees) مورد استفاده در صنایع غذایی با استفاده از دستگاه GC–MS ارزیابی شد و 21 ترکیب شناسایی شدند. سینامالدهید با 60.41 درصد بیشترین مقدار را به خود اختصاص داده بود و پس از آن لینالول (6.46 درصد), ارتومتوکسی سینامیک آلدهید (3.63 درصد), بتا کاریوفیلن (3.5 درصد), 8- 1 سینئول (3.32), اوجنول (3.19 درصد) و ترکیبات دیگر قرار داشتند. فعالیت آنتی باکتریایی (حداقل غلظت بازداری و کشندگی) اسانس پوست دارچین در مقابل 5 باکتری بیماری زا و فسادزا در مواد غذایی شامل Listeria monocytogenes, Escherichia coli, Pseudomonas fluorescens,Lactobacillus plantarum  و Lactobacillus sakei ارزیابی شدند. حداقل غلظت بازداری اسانس دارچین در مقابل250 mg/ml L. sakei  و برای سایر باکتری ها برابر500 mg/ml  مشاهده شد. حداقل غلظت کشندگی برای L. sakei و Ps. fluorescens برابر mg/ml 1000 و برای سایر باکتری ها بالاتر از mg/ml 1500 بودند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    اجاق، سیدمهدی، رضایی، مسعود، رضوی، سیدهادی، و حسینی، سیدمحمدهاشم. (1391). مطالعه اثر ضد باکتریایی اسانس پوست دارچین (Cinnamomum zeylanicum) در شرایط آزمایشگاهی در برابر پنج باکتری عامل فساد غذایی. علوم و صنایع غذایی ایران، 9(35)، 67-76. SID. https://sid.ir/paper/72848/fa

    Vancouver: کپی

    اجاق سیدمهدی، رضایی مسعود، رضوی سیدهادی، حسینی سیدمحمدهاشم. مطالعه اثر ضد باکتریایی اسانس پوست دارچین (Cinnamomum zeylanicum) در شرایط آزمایشگاهی در برابر پنج باکتری عامل فساد غذایی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1391؛9(35):67-76. Available from: https://sid.ir/paper/72848/fa

    IEEE: کپی

    سیدمهدی اجاق، مسعود رضایی، سیدهادی رضوی، و سیدمحمدهاشم حسینی، “مطالعه اثر ضد باکتریایی اسانس پوست دارچین (Cinnamomum zeylanicum) در شرایط آزمایشگاهی در برابر پنج باکتری عامل فساد غذایی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 9، no. 35، pp. 67–76، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72848/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button