مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,717
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,026
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر ضد میکروبی و ضد قارچی کفیر در محیط Invitro

صفحات

 صفحه شروع 19 | صفحه پایان 24

چکیده

 سابقه و هدف: کفیر از جمله محصولات شیرترش می باشد که مبدا آن شمال قفقاز است. ماهیت میکروبی دانه های کفیر مورد بحث بوده و تاکنون بطور دقیق مشخص نشده است. بطور کلی دانه های کفیر دارای میکروارگانیسم های زیر است: استرپتوکوکسی های اسیدلاکتیک و لاکتوباسیل های مزوفیل اسیدلاکتیک, مخمرهای تخمیر کننده و غیرتخمیر کننده لاکتوز و باکتریهای اسیداستیک که در بعضی مطالعات به اثرات درمانی آن اشاره شده است. این مطالعه به منظور مشخص کردن بعضی از این اثرات انجام شده است.مواد و روش ها: این مطالعه بر روی باکتریهای استافیلوکوکوس آرئوس, اشرشیاکلی, سودوموناس آئروژینوزا, سالمونلاتیفی, قارچ مخمری کاندیدا آلبیکنس و دو گونه درماتوفیت تریکوفیتون منتاگروفیتس و میکروسپورم کانیس انجام شده که با استفاده از محیط های کشت میکروبیولوژیکی و قارچی با روش های چاهک پلیت و رقت لوله ای اثرات ضد میکروبی هشت نوع از عصاره های ماست معمولی و عصاره حاصله از ماست کفیر در دو دمای 20 و 37 درجه سانتیگراد در دو زمان تخمیر 24 و 48 ساعته به صورتinvitro  بر روی چهارگونه باکتری و سه گونه قارچ مزبور مورد مطالعه قرار گرفت. یافته ها: از عصاره های به کار رفته ماست معمولی و ماست کفیر در دو دمای 20 و 37 درجه سانتیگراد و در دو زمان تخمیر 24 و 48 ساعته, بیشترین اثر را ماست کفیر در 37 درجه با 48 ساعت زمان تخمیر و با غلظت 75 میلی گرم در میلی لیتر بر روی باکتری سودوموناس آئروژینوزا نشان داد. کفیر بر روی سه قارچ بکار رفته اثر ضد قارچی نشان نداد.نتیجه گیری: ماست کفیر دارای اثرات ضد میکروبی بر روی برخی از باکتری های بیماری زا از جمله سودوموناس آئروژینوزا می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کسری کرمانشاهی، روحا، معطر، فریبرز، شادی، شهلا، و مهدوی، محبوبه السادات. (1380). اثر ضد میکروبی و ضد قارچی کفیر در محیط Invitro. مجله علمی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی بابل، 3(4 (پی در پی 12))، 19-24. SID. https://sid.ir/paper/73729/fa

    Vancouver: کپی

    کسری کرمانشاهی روحا، معطر فریبرز، شادی شهلا، مهدوی محبوبه السادات. اثر ضد میکروبی و ضد قارچی کفیر در محیط Invitro. مجله علمی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی بابل[Internet]. 1380؛3(4 (پی در پی 12)):19-24. Available from: https://sid.ir/paper/73729/fa

    IEEE: کپی

    روحا کسری کرمانشاهی، فریبرز معطر، شهلا شادی، و محبوبه السادات مهدوی، “اثر ضد میکروبی و ضد قارچی کفیر در محیط Invitro،” مجله علمی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی بابل، vol. 3، no. 4 (پی در پی 12)، pp. 19–24، 1380، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/73729/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button