مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

742
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

591
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر پخت های مکرر پرسلن روی درز لبه ای و تطابق داخلی فریم های زیرکونیا با اباتمنت ایمپلنت های دندانی

صفحات

 صفحه شروع 223 | صفحه پایان 236

چکیده

 مقدمه:امروزه رستوریشن های تمام سرامیکی به دلیل خصوصیات ساختاری مناسب و زیبایی عالی در درمان ایمپلنت دندانی مورد توجه قرار گرفته است. برای دستیابی به زیبایی بیشتر در فریم های زیرکونیایی با توجه به رنگ نامناسب ممکن است تحت سیکل های مکرر حرارتی جهت پخت پرسلن قرار بگیرند که این امرممکن است باعث افزایش میزان عدم تطابق رستوریشن ها شود. به دلیل اثرات ثابت شده گپ یا درز لبه ای در ایجاد التهاب دور فیکسچر و شکست ایمپلنت نقش دارد, تحقیق حاضر با هدف بررسی اثرات پخت های مکرر پرسلن در میزان درز لبه ای و تطابق داخلی فریم های زیرکونیایی با اباتمنت ایمپلنت های دندانی انجام شد. مواد و روش ها:40 اباتمنت انتخاب و در 4 گروه قرار گرفتند. در گروه اول, فریم زیرکونیا با ضخامت 0.4mm ساخته شده. فریم ها سمان شده و بعد از انجام چرخه های حرارتی, درز لبه ایی بزرگ نمایی 40× اندازه گیری شد و برای اندازه گیری میزان تطابق داخلی, فاصله بین اباتمنت و روکش در نمونه ها بریده شده با دیسک الماسی در بزرگ نمایی 40× اندازه گیری شد. در گروه های 2, 3 و 4, مراحل همانند گروه 1 انجام شده ولی نمونه ها قبل از سمان کردن روکش روی اباتمنت, با استفاده از پرسلن به ترتیب 2و 4 و 6 بار پخته شده و ضخامت نهایی پرسلن 2mm باقی ماند. پارامترهای درز لبه ای و تطابق داخلی مورد تجزیه و تحلیل گرفت. یافته ها:در کل گروه ها در معیار درز لبه ای بین 52 تا 69 میکرومتر و در معیار تطابق داخلی بین 17 تا 26 میکرومتر اندازه گیری شد. تفاوت های معنی داری از نظر مقادیر درز لبه ای و تطابق داخلی فریم های زیرکونیایی با اباتمنت ایمپلنت های دندانی در شرایط عدم پخت پرسلن و تکرار دفعات پخت آن مشاهده نگردید. نتیجه گیری: زیرکونیا به دلیل خواص مکانیکی و استحکام بالا و نیز سینترینگ کامل تحت تاثیر چرخه پخت پرسلن قرار نگرفته و تطابق فریم های زیرکونیایی با اباتمنت ایمپلنت های دندانی در شرایط پخت یا عدم پخت پرسلن تغییرات قابل توجهی تجربه نکرده بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    شایق، سیدشجاع الدین، قاسمی، امیر، امینی، پرویز، و عباسی، کامیار. (1395). بررسی اثر پخت های مکرر پرسلن روی درز لبه ای و تطابق داخلی فریم های زیرکونیا با اباتمنت ایمپلنت های دندانی. مجله دانشکده دندانپزشکی مشهد، 40(3)، 223-236. SID. https://sid.ir/paper/73886/fa

    Vancouver: کپی

    شایق سیدشجاع الدین، قاسمی امیر، امینی پرویز، عباسی کامیار. بررسی اثر پخت های مکرر پرسلن روی درز لبه ای و تطابق داخلی فریم های زیرکونیا با اباتمنت ایمپلنت های دندانی. مجله دانشکده دندانپزشکی مشهد[Internet]. 1395؛40(3):223-236. Available from: https://sid.ir/paper/73886/fa

    IEEE: کپی

    سیدشجاع الدین شایق، امیر قاسمی، پرویز امینی، و کامیار عباسی، “بررسی اثر پخت های مکرر پرسلن روی درز لبه ای و تطابق داخلی فریم های زیرکونیا با اباتمنت ایمپلنت های دندانی،” مجله دانشکده دندانپزشکی مشهد، vol. 40، no. 3، pp. 223–236، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/73886/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button