Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

701
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

520
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر سطوح مختلف پروتئین و انرژی جیره بر شاخص های رشد، کارایی غذایی، بازماندگی و ترکیب شیمیایی بدن ماهی صبیتی (Sparidentex hasta) جوان

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 15

کلیدواژه

صبیتی (Sparidentex hasta)Q2

چکیده

 این پژوهش به منظور بررسی تاثیر سطوح مختلف پروتئین (45% ,50% ,55% و60%) و سطوح مختلف انرژی (20 , 22 و 24 کیلوژول بر گرم غذا) بر شاخص های رشد, بازماندگی, شاخصهای تغذیه ای و ترکیب شیمیایی لاشه ماهیان صبیتی جوان بررسی شد. دوره پرورش 56 روز بوده که در تانکهای 300 لیتری با ذخیره سازی 18 قطعه بچه ماهی با متوسط وزن 27.99±0.14 گرم صورت گرفت. نتایج نشان داد که جیره های مورد آزمایش و نیز سطوح مختلف پروتئین جیره بر شاخصهای رشد, تغذیه ای, بازماندگی و ترکیبات لاشه تاثیر معنی دار داشت (p<0.05), اما سطوح مختلف درصد پروتئین جیره بر ضریب تبدیل غذایی, بازده پروتئین, چربی و فیبر لاشه تاثیر معنی دار نداشت (p<0.05). سطوح مختلف انرژی جیره به تنهایی تاثیر معنی دار بر شاخصهای رشد وتغذیه ای نداشت (p<0.05) ولی بر میزان بازماندگی و ترکیبات لاشه تاثیر معنی دار داشت (p<0.05). همچنین بیشترین افزایش وزن ( 46.43±1.53) در جیره غذایی پروتئین 60 درصد و انرژی 24 کیلوژول بر گرم اما با بازماندگی پایین, بالاترین میانگین بازماندگی ( 90.74±8.49) در جیره غذایی پروتئین 55 درصد و انرژی 22 کیلوژول بر گرم, بهترین ضریب تبدیل غذایی و بازده پروتئین به ترتیب با مقادیر (3.01±0.60 و 0.68±0.15) در جیره غذایی 6 (پروتئین 50 درصد و انرژی 24 کیلوژول بر گرم) بدست آمد. در نهایت با توجه به نتایج بدست آمده سطح پروتئین 50 درصد و سطح انرژی 22 کیلوژول برگرم غذا برای تامین نیازهای غذایی از نظر پروتئین و انرژی جیره این گونه در مرحله جوانی مناسب تشخیص داده شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    غفله مرمضی، جاسم، ذبایح نجف آبادی، مجتبی، پقه، اسمعیل، و حافظیه، محمود. (1396). تاثیر سطوح مختلف پروتئین و انرژی جیره بر شاخص های رشد, کارایی غذایی, بازماندگی و ترکیب شیمیایی بدن ماهی صبیتی (Sparidentex hasta) جوان. مجله علوم و فنون دریایی ایران، 16(1)، 1-15. SID. https://sid.ir/paper/74508/fa

    Vancouver: کپی

    غفله مرمضی جاسم، ذبایح نجف آبادی مجتبی، پقه اسمعیل، حافظیه محمود. تاثیر سطوح مختلف پروتئین و انرژی جیره بر شاخص های رشد, کارایی غذایی, بازماندگی و ترکیب شیمیایی بدن ماهی صبیتی (Sparidentex hasta) جوان. مجله علوم و فنون دریایی ایران[Internet]. 1396؛16(1):1-15. Available from: https://sid.ir/paper/74508/fa

    IEEE: کپی

    جاسم غفله مرمضی، مجتبی ذبایح نجف آبادی، اسمعیل پقه، و محمود حافظیه، “تاثیر سطوح مختلف پروتئین و انرژی جیره بر شاخص های رشد, کارایی غذایی, بازماندگی و ترکیب شیمیایی بدن ماهی صبیتی (Sparidentex hasta) جوان،” مجله علوم و فنون دریایی ایران، vol. 16، no. 1، pp. 1–15، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/74508/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا