مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,158
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

686
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

استفاده از باکتری باسیلوس (.Bacillus sp) به منظور تولید پروتئین تک یاخته از امعا و احشا ماهی هوور (Thannus tonggol)

صفحات

 صفحه شروع 59 | صفحه پایان 68

چکیده

 در این تحقیق از دو گونه باسیلوس (Bacillu liquineformis, Bacillus subtilis) به منظور تبدیل امعا و احشا ماهی هوور (Thannus tonggol) به پروتئین میکروبی استفاده گردید. سیستم مورد استفاده از نوع هوازی بوده که در شرایط بسته و در دو مقیاس آزمایشگاهی و فرمانتور انجام و تاثیر فاکتورهای مختلف نظیر pH, دما, دور همزن و زمان تخمیر بر روند آزمایش مورد ارزیابی قرار گرفته است.نتایج نشان داد که درصد پروتئین در پروتئین استخراج شده بالا بوده و کارآیی باسیلوس لیکنوفورمیس نسبت به باسیلوس سوبتی لیس بهتر بوده است. نتایج تاثیر فاکتورهای دما و pH نشان داده که باکتریها در دمای 35 oC وpH=6.9  بهتر از دمای 32 oC و pH=6.5 عمل کردند. زمان لازم برای کامل شدن آزمایش در فاز آزمایشگای 54 ساعت بوده در صورتیکه این زمان در فرمانتور 21 ساعت بوده است. نتایج همچنین نشان داده که با افزایش دور همزن, روند واکنش سریعتر انجام گرفته و دستیابی به پروتئین در زمان کوتاهتری انجام گرفته است. با انجام آزمایشات تکمیلی در پروتئین تولید شده, میتوان از پروتئین میکروبی تولید شده بعنوان پروبیوتیک در جیره غذایی دام, طیور و آبزیان استفاده نمود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    صفری، رضا، و یعقوب زاده، زهرا. (1390). استفاده از باکتری باسیلوس (.Bacillus sp) به منظور تولید پروتئین تک یاخته از امعا و احشا ماهی هوور (Thannus tonggol). مجله علوم و فنون دریایی ایران، 10(2)، 59-68. SID. https://sid.ir/paper/74534/fa

    Vancouver: کپی

    صفری رضا، یعقوب زاده زهرا. استفاده از باکتری باسیلوس (.Bacillus sp) به منظور تولید پروتئین تک یاخته از امعا و احشا ماهی هوور (Thannus tonggol). مجله علوم و فنون دریایی ایران[Internet]. 1390؛10(2):59-68. Available from: https://sid.ir/paper/74534/fa

    IEEE: کپی

    رضا صفری، و زهرا یعقوب زاده، “استفاده از باکتری باسیلوس (.Bacillus sp) به منظور تولید پروتئین تک یاخته از امعا و احشا ماهی هوور (Thannus tonggol)،” مجله علوم و فنون دریایی ایران، vol. 10، no. 2، pp. 59–68، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/74534/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button