Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,035
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

458
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر نگهداری در یخ بر روی تغییرات چربی ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix)

صفحات

 صفحه شروع 19 | صفحه پایان 26

چکیده

 تغییرات برخی از شاخص های کیفی ماهی فیتوفاگ Hypophthalmichthys molitrix از جمله رطوبت, چربی کل, پراکسید, تیوباربیتوریک اسید, اسیدهای چرب آزاد و آهن هم در فواصل زمانی 1, 4, 7, 10, 13 و 20 روز نگهداری در یخ, بررسی شد. کیفیت چربی نمونه ماهیان (از نظر فساد اکسیداتیو و هیدرولیتیک) کاهش معناداری )در سطح احتمال (%5 نشان داد. همچنین ارزیابی حسی با سنجش برخی از شاخص ها مانند چشم, بافت, ظاهر عمومی, بو و ظاهر آبشش بیانگر کیفیت تازگی ماهی از درجه عالی تا خوب تا روز چهارم و از درجه خوب تا قابل پذیرش تا روز دهم نگهداری بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    جوادیان، روح اله، رضایی، مسعود، سحری، محمدعلی، و حسینی، سیدولی. (1382). تاثیر نگهداری در یخ بر روی تغییرات چربی ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix). مجله علوم و فنون دریایی ایران، 2(4)، 19-26. SID. https://sid.ir/paper/74552/fa

    Vancouver: کپی

    جوادیان روح اله، رضایی مسعود، سحری محمدعلی، حسینی سیدولی. تاثیر نگهداری در یخ بر روی تغییرات چربی ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix). مجله علوم و فنون دریایی ایران[Internet]. 1382؛2(4):19-26. Available from: https://sid.ir/paper/74552/fa

    IEEE: کپی

    روح اله جوادیان، مسعود رضایی، محمدعلی سحری، و سیدولی حسینی، “تاثیر نگهداری در یخ بر روی تغییرات چربی ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix)،” مجله علوم و فنون دریایی ایران، vol. 2، no. 4، pp. 19–26، 1382، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/74552/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا