Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,025
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

464
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر آنتی اکسیدانهای طبیعی بر کیفیت ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia) به هنگام نگهداری در یخ

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 7

چکیده

 اثر آنتی اکسیدانهای طبیعی -b کاروتن در غلظت 100 ppm به همراه 0.1g اسید اسکوربیک به عنوان سینرژیست (BC100) و پلی فنلهای چای در غلظت (PP200) 200ppm بر کیفیت ماهی کیلکای معمولی به هنگام نگهداری در یخ مطالعه شد. شاخصهای عدد پراکسید (PV) و اسید تیوباربیتوریک (TBA) در زمانهای 38, 14 و 62 ساعت پس از صید اندازه گیری و با نمونه مشابه بدون آنتی اکسیدان شاهد مقایسه شدند. براساس نتایج آماری, اگرچه در همه تیمارها با گذشت زمان مقادیر PV و TBA به شکل معناداری (P<0.05) افزایش یافت اما نمونه های حاوی آنتی اکسیدان در مقایسه با نمونه شاهد در هر سه زمان (38, 14 و 62 ساعت) به شکل معناداری PV(p<0.05) و TBA کمتری داشت. با توجه به نتایج حاصل از آزمایش ارگانولپتیکی (صفات رنگ, بو, بافت, طعم و پس طعم) و نبود تفاوت معنادار میان دو آنتی اکسیدان می توان استفاده از هر دو نوع آنتی اکسیدان را در نگهداری این ماهی توصیه کرد.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

اجاق، سیدمهدی، سحری، محمدعلی، و رضایی، مسعود. (1383). اثر آنتی اکسیدانهای طبیعی بر کیفیت ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia) به هنگام نگهداری در یخ. مجله علوم و فنون دریایی ایران، 3(4)، 1-7. SID. https://sid.ir/paper/74586/fa

Vancouver: کپی

اجاق سیدمهدی، سحری محمدعلی، رضایی مسعود. اثر آنتی اکسیدانهای طبیعی بر کیفیت ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia) به هنگام نگهداری در یخ. مجله علوم و فنون دریایی ایران[Internet]. 1383؛3(4):1-7. Available from: https://sid.ir/paper/74586/fa

IEEE: کپی

سیدمهدی اجاق، محمدعلی سحری، و مسعود رضایی، “اثر آنتی اکسیدانهای طبیعی بر کیفیت ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia) به هنگام نگهداری در یخ،” مجله علوم و فنون دریایی ایران، vol. 3، no. 4، pp. 1–7، 1383، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/74586/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا