مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

776
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

505
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر سطوح مختلف چربی بر رشد، پوست اندازی و ماندگاری شاه میگوی چنگال باریک جوان Astacus leptodactylus

صفحات

 صفحه شروع 73 | صفحه پایان 84

چکیده

 تاثیر پنج جیره خالص هم ازت با سطوح مختلف چربی 13, 10, 7, 4 و 16% بر شاخصهای رشد, پوست اندازی و ماندگاری شاه میگوی چنگال باریک در یک دوره 8 هفته ای بررسی شد. در پایان آزمایش, شاه میگوی تغذیه شده با جیره 13% چربی بیشترین افزایش را نشان داد. افزایش وزن شاه میگوهای جوان تغذیه شده با جیره های حاوی 4 و 7% چربی نیز به طور معناداری (p<0.05) با جیره های آزمایشی دیگر اختلاف نشان داد. همچنین شاه میگوهای تغذیه شده از جیره های با 4% چربی کمترین و جیره های با %13-16 چربی بیشترین فراوانی پوست اندازی را به خود اختصاص دادند. میزان ماندگاری شاه میگوهای جوان بین %45-80 بود. جیره با 10% چربی بیشترین ماندگاری را همراه داشت و با شاه میگوهای جوان تغذیه شده از جیره های دیگر آزمایشی اختلاف معناداری (p<0.05) را نشان داد. به طور کلی شاه میگوهای چنگال باریک جوان به حدود %10-13 چربی در جیره های غذایی خود نیاز دارند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ولی پور، علیرضا، شریعتمداری، فرید، عابدیان کناری، عبدالمحمد، سیف آبادی، سیدجعفر، و زحمتکش، عسگر. (1383). تاثیر سطوح مختلف چربی بر رشد, پوست اندازی و ماندگاری شاه میگوی چنگال باریک جوان Astacus leptodactylus. مجله علوم و فنون دریایی ایران، 3(4)، 73-84. SID. https://sid.ir/paper/74587/fa

    Vancouver: کپی

    ولی پور علیرضا، شریعتمداری فرید، عابدیان کناری عبدالمحمد، سیف آبادی سیدجعفر، زحمتکش عسگر. تاثیر سطوح مختلف چربی بر رشد, پوست اندازی و ماندگاری شاه میگوی چنگال باریک جوان Astacus leptodactylus. مجله علوم و فنون دریایی ایران[Internet]. 1383؛3(4):73-84. Available from: https://sid.ir/paper/74587/fa

    IEEE: کپی

    علیرضا ولی پور، فرید شریعتمداری، عبدالمحمد عابدیان کناری، سیدجعفر سیف آبادی، و عسگر زحمتکش، “تاثیر سطوح مختلف چربی بر رشد, پوست اندازی و ماندگاری شاه میگوی چنگال باریک جوان Astacus leptodactylus،” مجله علوم و فنون دریایی ایران، vol. 3، no. 4، pp. 73–84، 1383، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/74587/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button