مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,041
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

571
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرات سطوح مختلف پروتئین بر شاخص های رشد، تغذیه و ترکیب بدن فیل ماهیان (Huso huso Linnaeus, 1754) جوان پرورشی

صفحات

 صفحه شروع 13 | صفحه پایان 20

چکیده

 به منظور بررسی اثر مقادیر مختلف پروتئین بر رشد فیل ماهی جوان, 5 جیره نیمه خالص حاوی 20, 25, 30, 35 و 40 درصد پروتئین (D1 تا D5) با چربی برابر (11.5±0.71 درصد) در نظر گرفته شد. این آزمایش به مدت 8 هفته جهت تعیین سطح مطلوب پروتئین فیل ماهیان جوان (40±2.29 گرمی) انجام شد. تعداد 225 قطعه ماهی بطور تصادفی بین 15 مخزن 500 لیتری فایبرگلاس که 400 لیتر آبگیری شده بودند, توزیع گردیدند. شاخص های رشد مانند افزایش وزن WG رشد ویژهSGR , ضریب تبدیل غذا FCR و درصد بقا در سطوح پروتئینی 35 و 40 درصد (D4 و D5) از مطلوبترین وضعیت برخوردار بودند و اختلاف بارزی با سایر تیمارها نشان دادند (P<0.05). ضریب بازده پروتئین (PER) در جیره شماره 4 با 35 درصد پروتئین در بهترین شرایط بود. ماهیان تیمارهای D1 و D2 با 20 و 25 درصد پروتئین از رشد ضعیفی برخوردار بوده و با سایر تیمارها اختلاف بارزی نشان دادند (P<0.05). ترکیب شیمیایی لاشه ماهی با افزایش سطح پروتئین در جیره ها D4 ,D3 و D5 بهبود یافت. این مطالعه نشان داد برای رشد و بقا فیل ماهی جوان سطح پروتئین 35 درصد مورد نیاز است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    علاف نویریان، حمید، نصراله زاده، اکبر، و موسی پورشاجانی، مجید. (1389). اثرات سطوح مختلف پروتئین بر شاخص های رشد, تغذیه و ترکیب بدن فیل ماهیان (Huso huso Linnaeus, 1754) جوان پرورشی. مجله علوم و فنون دریایی ایران، 9(3)، 13-20. SID. https://sid.ir/paper/74625/fa

    Vancouver: کپی

    علاف نویریان حمید، نصراله زاده اکبر، موسی پورشاجانی مجید. اثرات سطوح مختلف پروتئین بر شاخص های رشد, تغذیه و ترکیب بدن فیل ماهیان (Huso huso Linnaeus, 1754) جوان پرورشی. مجله علوم و فنون دریایی ایران[Internet]. 1389؛9(3):13-20. Available from: https://sid.ir/paper/74625/fa

    IEEE: کپی

    حمید علاف نویریان، اکبر نصراله زاده، و مجید موسی پورشاجانی، “اثرات سطوح مختلف پروتئین بر شاخص های رشد, تغذیه و ترکیب بدن فیل ماهیان (Huso huso Linnaeus, 1754) جوان پرورشی،” مجله علوم و فنون دریایی ایران، vol. 9، no. 3، pp. 13–20، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/74625/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button