APA:
کپیحقیقی، مسعود، امیدی، مسعود، دیاتی دردشتی، ارمغان، و جلایی، شهره. (1383). بهبود کیفی ترکیب اسیدهای چرب شیر گاو از طریق خوراندن روغن ماهی غنی از اسیدهای چرب امگا - 3. فیزیولوژی و فارماکولوژی (PHYSIOLOGY AND PHARMACOLOGY)، 8(2)، 177-182. SID. https://sid.ir/paper/75117/fa
Vancouver:
کپیحقیقی مسعود، امیدی مسعود، دیاتی دردشتی ارمغان، جلایی شهره. بهبود کیفی ترکیب اسیدهای چرب شیر گاو از طریق خوراندن روغن ماهی غنی از اسیدهای چرب امگا - 3. فیزیولوژی و فارماکولوژی (PHYSIOLOGY AND PHARMACOLOGY)[Internet]. 1383؛8(2):177-182. Available from: https://sid.ir/paper/75117/fa
IEEE:
کپیمسعود حقیقی، مسعود امیدی، ارمغان دیاتی دردشتی، و شهره جلایی، “بهبود کیفی ترکیب اسیدهای چرب شیر گاو از طریق خوراندن روغن ماهی غنی از اسیدهای چرب امگا - 3،” فیزیولوژی و فارماکولوژی (PHYSIOLOGY AND PHARMACOLOGY)، vol. 8، no. 2، pp. 177–182، 1383، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/75117/fa