مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

769
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,270
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین منحنی های هم دمای دفع رطوبت کشمش بی دانه قرمز و برازش مدل های مختلف

صفحات

 صفحه شروع 703 | صفحه پایان 714

چکیده

 منحنی های همدما در دفع رطوبت, ذخیره و بسته بندی مواد غذایی مفید هستند. با توجه به ترکیبات پیچیده مواد غذایی, به منظور برآورد تئوری منحنی های همدمای رطوبت, اندازه گیری تجربی مورد نیاز می باشد. در این تحقیق منحنی های هم دمای دفع رطوبت کشمش بیدانه قرمز در دماهای 30, 40, 50, 60, 70 و 80 درجه سانتی گراد به روش ایستا (وزن سنجی) مطابق با دستورالعمل COST 90 تعیین شد. برای ارایه مدل ریاضی مناسب به منظور توضیح رفتار تعادلی رطوبت کشمش, مدل های گاب, اسمیت, ازوین, هالسی, هندرسون و آرسی وات مورد بررسی قرار گرفت که از آن میان مدل گاب در دماهای 40, 50, 70 و 80 درجه سانتی گراد, مدل هالسی در دماهای 30 و 60 درجه سانتی گراد بهترین برازش را نشان داد. همچنین انرژی پیوندی دفع در محتوای رطوبتی مختلف تعیین شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    غلامی پرشکوهی، محمد، برقعی، علی محمد، بصیری، علیرضا، و مینایی، سعید. (1385). تعیین منحنی های هم دمای دفع رطوبت کشمش بی دانه قرمز و برازش مدل های مختلف. علوم کشاورزی، 12(3)، 703-714. SID. https://sid.ir/paper/7575/fa

    Vancouver: کپی

    غلامی پرشکوهی محمد، برقعی علی محمد، بصیری علیرضا، مینایی سعید. تعیین منحنی های هم دمای دفع رطوبت کشمش بی دانه قرمز و برازش مدل های مختلف. علوم کشاورزی[Internet]. 1385؛12(3):703-714. Available from: https://sid.ir/paper/7575/fa

    IEEE: کپی

    محمد غلامی پرشکوهی، علی محمد برقعی، علیرضا بصیری، و سعید مینایی، “تعیین منحنی های هم دمای دفع رطوبت کشمش بی دانه قرمز و برازش مدل های مختلف،” علوم کشاورزی، vol. 12، no. 3، pp. 703–714، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/7575/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button