مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

3,223
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,390
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

5

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین ترکیبات شیمیایی و اثرات ضد میکروبی اسانس پونه کوهی علیه باکتری استافیلوکوکوس اورئوس

صفحات

 صفحه شروع 400 | صفحه پایان 412

چکیده

 زمینه و هدف: با توجه به افزایش مقاومت دارویی میکروارگانیسم ها و تمایل به استفاده از نگهدارنده های طبیعی, هدف از این مطالعه تعیین ترکیبات شیمیایی و اثرات ضد میکروبی اسانس پونه کوهی علیه استافیلوکوکوس اورئوس بود.روش بررسی: در این مطالعه تجربی ترکیب های شیمیایی اسانس پونه کوهی با استفاده از روش گازکروماتوگرافی متصل به طیف نگار جرمی, فعالیت ضد باکتریایی آن (تعیین حداقل غلظت ممانعت از رشد) علیه استافیلوکوکوس اورئوس به روش میکرودایلوشن و تغییرات مورفولوژی و ساختمان غشا سلولی این باکتری با استفاده از میکروسکوپ الکترونی گذاره ارزیابی شدند. داده ها با آزمون آماری آنالیز واریانس تجزیه و تحلیل شدند.یافته ها: آنالیز شیمیایی اسانس پونه کوهی منجر به شناسایی 22 ترکیب با مجموع 95.3 درصد در آن شد. پولگون (31.54 درصد), 1-8 سینئول (15.89 درصد), منتوفوران (11.8 درصد) و سیس ایزو پولگون (9.74 درصد) ترکیب های عمده اسانس را تشکیل می دادند. حداقل غلظت ممانعت از رشد باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در محدوده 75 تا 1200 میکروگرم در میلی لیتر قرار داشت.نتیجه گیری: این مطالعه نشان داد اسانس پونه کوهی از توان ضد میکروبی بسیار بالایی برخوردار است, بنابراین می توان از آن در ترکیب با سایر نگهدارنده ها جهت محافظت مواد غذایی در مقابل میکروارگانیسم های عامل عفونت و مسمومیت بهره جست.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    محمودی، رزاق، تاجیک، حسین، فرشید، امیرعباس، احسانی، علی، زارع، پیمان، و مرادی، مهران. (1390). تعیین ترکیبات شیمیایی و اثرات ضد میکروبی اسانس پونه کوهی علیه باکتری استافیلوکوکوس اورئوس. ارمغان دانش، 16(5 (پی در پی 65))، 400-412. SID. https://sid.ir/paper/77457/fa

    Vancouver: کپی

    محمودی رزاق، تاجیک حسین، فرشید امیرعباس، احسانی علی، زارع پیمان، مرادی مهران. تعیین ترکیبات شیمیایی و اثرات ضد میکروبی اسانس پونه کوهی علیه باکتری استافیلوکوکوس اورئوس. ارمغان دانش[Internet]. 1390؛16(5 (پی در پی 65)):400-412. Available from: https://sid.ir/paper/77457/fa

    IEEE: کپی

    رزاق محمودی، حسین تاجیک، امیرعباس فرشید، علی احسانی، پیمان زارع، و مهران مرادی، “تعیین ترکیبات شیمیایی و اثرات ضد میکروبی اسانس پونه کوهی علیه باکتری استافیلوکوکوس اورئوس،” ارمغان دانش، vol. 16، no. 5 (پی در پی 65)، pp. 400–412، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/77457/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button