مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

797
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

645
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

استفاده از باکتری آمونیفیلوس اگزالاتیکوس به عنوان پروبیوتیک در صنایع کنسروسازی اسفناج به منظور کاهش اگزالات

صفحات

 صفحه شروع 552 | صفحه پایان 559

چکیده

 زمینه و هدف: حدود 75 درصد سنگ های ادراری از کلسیم اگزالات تشکیل می شوند. گونه اسفناج به عنوان یک گیاه حاوی اگزالات بالا شناسایی شده است. هدف این مطالعه بررسی استفاده از باکتری آمونیفیلوس اگزالاتیکوس به عنوان پروبیوتیک در صنایع کنسروسازی اسفناج به منظور کاهش اگزالات بود. روش بررسی: در این مطالعه تجربی سویه باکتری آمونیفیلوس اگزالاتیکوس به روش مولکولی شناسایی شد. بیومس باکتری تهیه شد و وزن تر آن سنجیده شد. عصاره رقیق شده و رقیق نشده اسفناج با بیومس باکتری مخلوط و انکوبه شد. هم چنین عصاره رقیق شده اسفناج با سوسپانسیون آنزیمی باکتری مخلوط و انکوبه گردید. غلظت اگزالات با کیت تشخیص اگزالات سنجیده شد. یافته ها: سویه جدا شده آمونیفیلوس اگزالاتیکوس DIM در سایت NCBI با شماره پذیرش HQ398365 ثبت شده است و این سویه توانست 98.3 درصد مقدار اگزلات را در عصاره رقیق شده و 51.54 درصد مقدار اگزالات را در عصاره رقیق نشده اسفناج کاهش داد. نتیجه گیری: سویه آمونیفیلوس اگزالاتیکوس DIM می تواند یک کاندیدای مناسب پروبیوتیک برای کاهش اگزالات در بدن باشد. هم چنین می توان از این باکتری در محصولات کنسرو شده دارای اگزالات بالا مانند اسفناج برای کاهش میزان اگزالات و مطلوب کردن این محصولات استفاده کرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نارکی، محمود، و امتیازی، گیتی. (1391). استفاده از باکتری آمونیفیلوس اگزالاتیکوس به عنوان پروبیوتیک در صنایع کنسروسازی اسفناج به منظور کاهش اگزالات. ارمغان دانش، 17(6 (پی در پی 72))، 552-559. SID. https://sid.ir/paper/77746/fa

    Vancouver: کپی

    نارکی محمود، امتیازی گیتی. استفاده از باکتری آمونیفیلوس اگزالاتیکوس به عنوان پروبیوتیک در صنایع کنسروسازی اسفناج به منظور کاهش اگزالات. ارمغان دانش[Internet]. 1391؛17(6 (پی در پی 72)):552-559. Available from: https://sid.ir/paper/77746/fa

    IEEE: کپی

    محمود نارکی، و گیتی امتیازی، “استفاده از باکتری آمونیفیلوس اگزالاتیکوس به عنوان پروبیوتیک در صنایع کنسروسازی اسفناج به منظور کاهش اگزالات،” ارمغان دانش، vol. 17، no. 6 (پی در پی 72)، pp. 552–559، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/77746/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button