APA:
کپینارکی، محمود، و امتیازی، گیتی. (1391). استفاده از باکتری آمونیفیلوس اگزالاتیکوس به عنوان پروبیوتیک در صنایع کنسروسازی اسفناج به منظور کاهش اگزالات. ارمغان دانش، 17(6 (پی در پی 72))، 552-559. SID. https://sid.ir/paper/77746/fa
Vancouver:
کپینارکی محمود، امتیازی گیتی. استفاده از باکتری آمونیفیلوس اگزالاتیکوس به عنوان پروبیوتیک در صنایع کنسروسازی اسفناج به منظور کاهش اگزالات. ارمغان دانش[Internet]. 1391؛17(6 (پی در پی 72)):552-559. Available from: https://sid.ir/paper/77746/fa
IEEE:
کپیمحمود نارکی، و گیتی امتیازی، “استفاده از باکتری آمونیفیلوس اگزالاتیکوس به عنوان پروبیوتیک در صنایع کنسروسازی اسفناج به منظور کاهش اگزالات،” ارمغان دانش، vol. 17، no. 6 (پی در پی 72)، pp. 552–559، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/77746/fa