Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,377
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

566
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

4

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی ویژگی های خمیر کاغذ نیمه شیمیایی سولفیت خنثی از ساقه کلزا

صفحات

 صفحه شروع 925 | صفحه پایان 938

کلیدواژه

مقاومت به خردشدن در حالت کنگره ای (CMT) و مقاومت به له شدن در حالت حلقه (RCT)Q3

چکیده

 این بررسی با هدف شناخت ویژگیهای خمیر کاغذ حاصل از ساقه کلزا و قابلیت تولید خمیر کاغذ از آن با فرایند نیمه شیمیایی سولفیت خنثی (NSSC) انجام شده است. ساقه کلزای مورد استفاده (رقم اکاپی) از مرکز تحقیقات اصلاح بذر کرج تهیه گردیده و به آزمایشگاه چوب و کاغذ مازندران جهت انجام آزمایشات منتقل شده است. شرایط پخت برای تولید خمیر کاغذ شامل درجه حرارت پخت 170 درجه سانتی گراد, زمان پخت: 30 دقیقه و 40 دقیقه و در مصرف مواد شیمیایی 10% و 20% (براساس ماده خشک) اعمال شد. از این خمیر توسط پالایشگر آزمایشگاهی, 4 نوع خمیر کاغذ با درجه روانی CSF 25±410 تهیه و از هر نوع خمیر, تعداد 7 برگ کاغذ دست ساز 127 گرمی تهیه گردید. مطالعه خواص مقاومتی کاغذ حاصله با استفاده از استاندارد TAPPI نشان داد که با افزایش مواد شیمیایی و زمان پخت, بازده کاهش یافته و عمده مشخصات کاغذ از جمله مقاومت در برابر کشش مقاومت درحالت حلقه (RCT), مقاومت در برابر پاره شدن, مقاومت در برابر ترکیدن, سفتی, طول پاره شدن و مقاومت به خرد شدن در حالت کنگره ای (CMT) افزایش می یابد. در نهایت پس از انجام تحلیل های لازم, شرایط بهینه پخت خمیر برای مطالعات آتی, 40 دقیقه زمان پخت و 20 درصد مواد شیمیایی تعیین گردید.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

حمصی، سیدامیرهومن، پیروز، محمدمهدی، و میرشکرایی، سیداحمد. (1385). بررسی ویژگی های خمیر کاغذ نیمه شیمیایی سولفیت خنثی از ساقه کلزا. علوم کشاورزی، 12(4)، 925-938. SID. https://sid.ir/paper/7801/fa

Vancouver: کپی

حمصی سیدامیرهومن، پیروز محمدمهدی، میرشکرایی سیداحمد. بررسی ویژگی های خمیر کاغذ نیمه شیمیایی سولفیت خنثی از ساقه کلزا. علوم کشاورزی[Internet]. 1385؛12(4):925-938. Available from: https://sid.ir/paper/7801/fa

IEEE: کپی

سیدامیرهومن حمصی، محمدمهدی پیروز، و سیداحمد میرشکرایی، “بررسی ویژگی های خمیر کاغذ نیمه شیمیایی سولفیت خنثی از ساقه کلزا،” علوم کشاورزی، vol. 12، no. 4، pp. 925–938، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/7801/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا