APA:
کپیایزدی، زهره، اثنی عشری، محمود، احمدوند، گودرز، داوودی، پوران دخت، و پیری، خسرو. (1388). شناسایی ترکیب های شیمیایی و بررسی اثر ضد باکتریایی اسانس گیاه نعناع فلفلی بر تعدادی از سویه های میکروبی. ارمغان دانش، 14(3 (پی در پی 55))، 45-54. SID. https://sid.ir/paper/78025/fa
Vancouver:
کپیایزدی زهره، اثنی عشری محمود، احمدوند گودرز، داوودی پوران دخت، پیری خسرو. شناسایی ترکیب های شیمیایی و بررسی اثر ضد باکتریایی اسانس گیاه نعناع فلفلی بر تعدادی از سویه های میکروبی. ارمغان دانش[Internet]. 1388؛14(3 (پی در پی 55)):45-54. Available from: https://sid.ir/paper/78025/fa
IEEE:
کپیزهره ایزدی، محمود اثنی عشری، گودرز احمدوند، پوران دخت داوودی، و خسرو پیری، “شناسایی ترکیب های شیمیایی و بررسی اثر ضد باکتریایی اسانس گیاه نعناع فلفلی بر تعدادی از سویه های میکروبی،” ارمغان دانش، vol. 14، no. 3 (پی در پی 55)، pp. 45–54، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/78025/fa