مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

634
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر غلظت های کارباریل در تاریخ های متفاوت پس از گلدهی کامل بر تنک شیمیایی میوه های سیب گلدن دلیشز در منطقه مراغه

صفحات

 صفحه شروع 47 | صفحه پایان 59

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 به منظور مطالعه اثر غلظت های مختلف کارباریل و زمان های مصرف آن بر روی تنک شیمیایی میوه های سیب گلدن دلیشز، این بررسی با استفاده از یک آزمایش فاکتوریل با دو عامل، بر پایه طرح آماری بلوک های کامل تصادفی و با 4 تکرار در سال 1377 در منطقه مراغه انجام گردید.عامل زمان محلولپاشی در دو سطح 10 و 20 روز پس از مرحله تمام گل و عامل غلظت کارباریل در چهار سطح. (شاهد)، 400، 800 و 1200 قسمت در میلیون ماده موثره بود. درصد تراکم میوه، ریزش گل و تبدیل گل به میوه و برخی از صفات کیفی و میزان رشد سالانه درختان اندازه گیری شد.نتایج حاصله نشان داد که:عامل زمان استفاده از کارباریل روی متوسط وزن میوه ها موجب ایجاد اختلاف معنی دار نسبت به شاهد گردید.غلظت کارباریل روی درصد ریزش میوه، درصد تراکم میوه و درصد تبدیل گل به میوه و نیز برروی وزن، طول و قطر میوه ها اختلافات بسیار معنی داری ایجاد کرد.اثر متقابل زمان مصرف غلظت کارباریل موجب ایجاد اختلافات بسیار معنی دار میزان مواد جامد محلول میوه ها گردید.با توجه به نتایج حاصل از این بررسی، جهت تنک شیمیایی سیب گلدن دلیشز در منطقه مراغه، استفاده از 400 قسمت در میلیون ماده موثره کارباریل در زمان 20 روز پس از گلدهی کامل توصیه می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    صادق زاده اهری، داوود، خلیقی، احمد، کاشی، عبدالکریم، و وزوایی، علی. (1379). تاثیر غلظت های کارباریل در تاریخ های متفاوت پس از گلدهی کامل بر تنک شیمیایی میوه های سیب گلدن دلیشز در منطقه مراغه. علوم کشاورزی، 6(2 (122))، 47-59. SID. https://sid.ir/paper/7805/fa

    Vancouver: کپی

    صادق زاده اهری داوود، خلیقی احمد، کاشی عبدالکریم، وزوایی علی. تاثیر غلظت های کارباریل در تاریخ های متفاوت پس از گلدهی کامل بر تنک شیمیایی میوه های سیب گلدن دلیشز در منطقه مراغه. علوم کشاورزی[Internet]. 1379؛6(2 (122)):47-59. Available from: https://sid.ir/paper/7805/fa

    IEEE: کپی

    داوود صادق زاده اهری، احمد خلیقی، عبدالکریم کاشی، و علی وزوایی، “تاثیر غلظت های کارباریل در تاریخ های متفاوت پس از گلدهی کامل بر تنک شیمیایی میوه های سیب گلدن دلیشز در منطقه مراغه،” علوم کشاورزی، vol. 6، no. 2 (122)، pp. 47–59، 1379، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/7805/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button