مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

967
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

736
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر بازدارندگی اسانس آویشن دنایی در گوشت چرخ شده گوساله

صفحات

 صفحه شروع 370 | صفحه پایان 378

چکیده

 زمینه و هدف: خواص ضد میکروبی عصاره و اسانس گیاه آویشن دنایی روی انواع میکروب ها ثابت شده است. هدف این مطالعه بررسی اثر باز دارندگی اسانس آویشن دنایی در گوشت چرخ شده گوساله بود. روش بررسی: دراین مطالعه تجربی ابتدا خاصیت بازدارندگی اسانس گیاه آویشن دنایی روی باکتری اشرشیا کلی در محیط کشت مولر هینتون آگار و با روش ایجاد چاهک مورد آزمایش قرار گرفت و بعد از اطمینان از این خاصیت, اثر بازدارندگی آن در گوشت چرخ شده و حرارت دیده گوساله بررسی شد. گوشت گوساله بعد از چرخ شدن, با استفاده از اتوکلاو حرارت داده شد و بعد از خنک شدن با باکتری شرشیا کلی تلقیح گردید و در ظرف های مجزا, غلظت های مختلف اسانس و هم چنین ترکیب اسانس و نیسین سدیم کلرید در آن تلقیح شد و به مدت 12 روز با فاصله زمانی هر دو روز یک بار از این ظرفها, نمونه برداری و رقت سازی شد و در محیط کشت بلاد آگار باروش کشت سطحی آزمایش میکروبی انجام شد. داده ها با نرم افزار SPSS تجزیه و تحلیل شدند. یافته ها: اسانس آویشن دنایی روی باکتری اشرشیا کلی خاصیت بازدارندگی داشت و تعداد باکتری اشرشیا کلی را در نمونه های حاوی این باکتری نسبت به نمونه شاهد کاهش داد. هم چنین نیسین سدیم کلرید اثر تشدید کنندگی روی میزان بازدارندگی اسانس آویشن دنایی نداشت. نتیجه گیری: این مطالعه نشان داد, اسانس آویشن دنایی می تواند در گوشت چرخ شده از رشد باکتری اشرشیا کلی بکاهد.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

رحیمی پورسی سخت، صدیف اله، گلستان، لیلا، کابوسی، حامی، و شریفی، اصغر. (1391). اثر بازدارندگی اسانس آویشن دنایی در گوشت چرخ شده گوساله. ارمغان دانش، 17(4 (پی در پی 70))، 370-378. SID. https://sid.ir/paper/78147/fa

Vancouver: کپی

رحیمی پورسی سخت صدیف اله، گلستان لیلا، کابوسی حامی، شریفی اصغر. اثر بازدارندگی اسانس آویشن دنایی در گوشت چرخ شده گوساله. ارمغان دانش[Internet]. 1391؛17(4 (پی در پی 70)):370-378. Available from: https://sid.ir/paper/78147/fa

IEEE: کپی

صدیف اله رحیمی پورسی سخت، لیلا گلستان، حامی کابوسی، و اصغر شریفی، “اثر بازدارندگی اسانس آویشن دنایی در گوشت چرخ شده گوساله،” ارمغان دانش، vol. 17، no. 4 (پی در پی 70)، pp. 370–378، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/78147/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button