Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,889
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

استفاده از ضایعات صنعت ماکارونی در پرواربندی بره های نر قزل

صفحات

 صفحه شروع 435 | صفحه پایان 443

چکیده

 در این تحقیق اثرات چهار جیره غذایی با میزان انرژی و پروتئین یکسان حاوی سطوح صفر, پنج, ده و پانزده درصد ضایعات صنعت ماکارونی بر روی پرواربندی نر قزل در شرایط مزرعه ای مورد بررسی قرار گرفت. برای این منظور 20 راس بره پرواری نر قزل با میانگین سنی 7 تا 8 ماه و میانگین وزن اولیه 3.17±36.81 کیلوگرم در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با چهار جیره غذایی و پنج تکرار در هر تیمار به مدت 90 روز مورد آزمایش قرار گرفتند. در طول آزمایش بره ها به طور آزاد به آب و غذا دسترسی داشته و از نظر سایر عوامل, شرایط یکسانی داشتند. مصرف اختیاری ماده خشک و وزن بره ها هر 15 روز یکبار اندازه گیری شد و در انتهای آزمایش میزان ماده خشک مصرفی, افزایش وزن و ضریب تبدیل غذایی گروه ها با هم مقایسه گردیدند. مصرف خوراک در کل دوره در بین تیمارهای مختلف اختلاف معنی داری نداشت (p>0.05). از نظر افزایش وزن و ضریب تبدیل غذایی تیمارهای مختلف به طور معنی داری با هم اختلاف داشتند (p<0.01). بیشترین افزایش وزن روزانه و بهترین ضریب تبدیل غذایی مربوط به تیمار حاوی ده درصد ضایعات ماکارونی بوده, گرچه اختلاف معنی داری در خصوص صفات یادشده برای تیمارهای حاوی ده و پانزده درصد وجود نداشت. با توجه به نتایج بدست آمده به نظر می رسد که از ضایعات ماکارونی به عنوان منبع انرژی تا سقف پانزده درصد در جیره بره های نر قزل بدون تاثیر نامطلوب بر عملکرد می تواند استفاده شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    داستان، بهرام، آقازاده، علی، ماهری سیس، ناصر، و اهری زاد، سعید. (1386). استفاده از ضایعات صنعت ماکارونی در پرواربندی بره های نر قزل. علوم کشاورزی، 13(2 (ویژه نامه))، 435-443. SID. https://sid.ir/paper/7836/fa

    Vancouver: کپی

    داستان بهرام، آقازاده علی، ماهری سیس ناصر، اهری زاد سعید. استفاده از ضایعات صنعت ماکارونی در پرواربندی بره های نر قزل. علوم کشاورزی[Internet]. 1386؛13(2 (ویژه نامه)):435-443. Available from: https://sid.ir/paper/7836/fa

    IEEE: کپی

    بهرام داستان، علی آقازاده، ناصر ماهری سیس، و سعید اهری زاد، “استفاده از ضایعات صنعت ماکارونی در پرواربندی بره های نر قزل،” علوم کشاورزی، vol. 13، no. 2 (ویژه نامه)، pp. 435–443، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/7836/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا