APA:
کپیهمتی کاخکی، عباس. (تابستان 1388). امکان استفاده از زعفران به عنوان رنگ دهنده در روغن نباتی مایع و کره. تهران، ایران: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری. https://sid.ir/paper/786964/fa
Vancouver:
کپیهمتی کاخکی عباس. [Internet]. امکان استفاده از زعفران به عنوان رنگ دهنده در روغن نباتی مایع و کره. تهران، ایران: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری؛ تابستان 1388. Available from: https://sid.ir/paper/786964/fa
IEEE:
کپیعباس همتی کاخکی، “امکان استفاده از زعفران به عنوان رنگ دهنده در روغن نباتی مایع و کره،” ایران، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، تابستان 1388. [Online]. Available: https://sid.ir/paper/786964/fa