Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله طرح

مشخصات مقاله

مجری: پژوهشکده علوم و صنایع غذایی
سال:1391 | تاریخ پایان: خرداد 1391

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,029
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات طرح

عنوان

استخراج و ریزپوشانی اولئورزین فلفل قرمز

صفحات

 صفحه شروع | صفحه پایان

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 اولئورزین فلفل، عصاره روغنی غلیظی است که به عنوان طعم دهنده و رنگ دهنده در محصولات غذایی مختلف استفاده می شود. تندی فلفل قرمز به علت وجود گروهی از آلکالوئیدها موسوم به کاپسی سینویدها (CAPS) است. طرح حاضر شامل دو قسمت اساسی است: 1) استخراج اولئورزین فلفل قرمز- که تاثیر نوع حلال (6 سطح)، محدوده دمایی استخراج (4 سطح)، نسبت پودر به حلال (3 سطح) و نسبت اختلاط دو حلال انتخابی (سطح) بر راندمان استخراج بررسی گردید. نتایج آماری نشان داد که نوع حلال تاثیر معناداری بر راندمان استخراج داشت در حالی که محدوده دمایی 55-25oC و نسبت پودر به حلال در سه سطح (1:2، 1:3.6 و 1:5) بر روی راندمان استخراج اختلاف معنی داری نداشت. 2) ریز پوشانی اولئورزین فلفل قرمز- پارامترهای ارزیابی نوع دیواره (صمغ عربی، پروتئین آب پنیر) و نسبت های اختلاط این دو، pH، و زمان نگه داری بر اندازه، سطح مخصوص پودر های حاصل از خشک کردن امولسیون و میزان روغن سطحی میکرو کپسول بودند. نتایج آماری حاکی از این بود که نوع و غلظت ماده دیواره و pH تاثیر معنی داری بر متوسط قطر قطرات، توزیع اندازه و گرانروی امولسیون های حاصله داشت. صمغ عربی نسبت به WPC حفاظت بیشتری را در میزان نگهداری مواد موثره از خود نشان داد. با افزایش میزان غلظت ماده دیواره نیز میزان باقی ماندن مواد موثره افزایش یافت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کدخدایی، رسول، و رضوی زاده، بی بی مرضیه. (خرداد 1391). استخراج و ریزپوشانی اولئورزین فلفل قرمز. تهران، ایران: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری. https://sid.ir/paper/786966/fa

    Vancouver: کپی

    کدخدایی رسول، رضوی زاده بی بی مرضیه. [Internet]. استخراج و ریزپوشانی اولئورزین فلفل قرمز. تهران، ایران: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری؛ خرداد 1391. Available from: https://sid.ir/paper/786966/fa

    IEEE: کپی

    رسول کدخدایی، و بی بی مرضیه رضوی زاده، “استخراج و ریزپوشانی اولئورزین فلفل قرمز،” ایران، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، خرداد 1391. [Online]. Available: https://sid.ir/paper/786966/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    بازگشت به بالا