مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله طرح

مشخصات مقاله

مجری: پژوهشکده علوم و صنایع غذایی
سال:1389 | تاریخ پایان: آبان 1389

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

295
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات طرح

عنوان

بررسی استخراج قند از چغندر با استفاده از دستگاه مولد پالسهای ولتاژ بالا

نویسندگان

عباس-پورزکی | سعید-صمدی

صفحات

 صفحه شروع | صفحه پایان

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 طرح استخراج قند از چغندر با استفاده از دستگاه مولد پالسهای ولتاژ بالا طبق مصوبه 71287038 شورای پژوهشی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی خراسان رضوی در تاریخ 20/9/87 با کد 45086003 به تصویب رسید. مجریان طرح آقایان عبدالمجید مسکوکی و عباس پورزکی و ناظران طرح آقایان رسول کدخدایی و سعید صمدی می باشند. مدت طرح 18 ماه و اعتبار طرح یکصدوهفتاد میلیون ریال می باشد که هفتاد میلیون ریال آن از طرف صندوق حمایت از پژوهشگران ریاست جمهوری و الباقی توسط پژوهشکده تامین گردید. استفاده از میدانهای الکتریکی پالس قوی در صنایع غذایی یک فرآیند غیرحرارتی است که قادر به غیرفعال کردن میکروارگانیسمها وافزایش قابلیت نفوذ در بافتهای گیاهی و جانوری بدون واردکردن صدمه زیاد به طعم و کیفیت غذا می باشد. در این طرح فرایند طراحی و ساخت دستگاه مولد پالسهای الکتریکی ولتاژ بالا ارائه می گردد. ابتدا پس از بررسی روشهای مختلف تولید پالس، بهترین انتخاب شد. با استفاده از کنترلر دستگاه قادر به تولید پالسهای مربعی با پارامترهای قابل تنظیم دامنه 1-5kV، فرکانس 0.1-10 Hz، پهنای پالس حداکثر 10-100 ms و چرخه کاری 0-100% می باشد. در حالت خودکار که توسط کلیدهایی روی دستگاه انتخاب می گردد، مشخصات پالس فرکانس ثابت 10Hz، پهنای پالس 13ms و چرخه کاری 100% می باشد که دامنه پالسها توسط ولوم تعیین می گردد و قطار پالسها با فشردن دگمه باعث پالس زنی می گردد. ارائه تعداد پالس، دمای محیط و مقاومت بار در حالت پالس زنی (با تقسیم ولتاژ بر جریان در لحظه t=0) از دیگر مزایای این دستگاه می باشد. شکل موجهای ولتاژ و جریان بار را نیز می توان بر روی صفحه اسیلوسکوپ مشاهده کرد. محفظه های نگهدارنده مواد غذایی در ابعاد 10×10 سانتیمتر و با فاصله های یک تا پنج سانتیمتر ساخته شد. روکش آنها از جنس عایق فایبرگلاس و صفحات فلزی از فولاد استنلس-استیل-316 می باشند. در انتها سه نمونه ماده غذایی تحت آزمایش این دستگاه قرار گرفت که نتایج رضایتبخشی را به همراه داشت. فصل اول گزارش اختصاص به مقدمه ای درمورد دستگاههای مولد پالسهای ولتاژ بالا با کاربرد صنایع غذایی دارد. بررسی انواع روشهای تولید پالسهای ولتاژ بالا و استخراج بهترین روش در فصل دوم آمده است. در فصل بعد که طراحی بخش سیستم شامل قسمتهای الکتریکی و محفظه می باشد ابتدا محاسبات قطعات اصلی آورده شده است و سپس مشخصات دستگاه الکتریکی و محاسبات محفظه آزمایش بحث و بررسی شده است. بخش چهارم اختصاص به جزئیات نرم افزار و سخت افزار بخش کنترل کننده دارد. نتایج طرح در بخش پنجم، کد برنامه کنترل کننده در پیوست الف، برگه های اطلاعات فنی در پیوست ب و مقالات مستخرج در پیوست ج ذکر شده است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button