مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله طرح

مشخصات مقاله

مجری: واحد استان خوزستان
سال:1377 | تاریخ پایان: بهمن 1377

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

519
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات طرح

عنوان

شناسایی و تعیین درصد اجزا تشکیل دهنده اسانس دو نمونه گیاه نعناع

نویسندگان

یاسمین-عاقل

صفحات

 صفحه شروع | صفحه پایان

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 دو نمونه از گیاه نعناع ارسالی از طرف گروه پژوهشی کشت و توسعه گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی شهید بهشتی از نظر میزان اسانس و ترکیبات اصلی تشکیل دهنده آن مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرار گرفت.دو نمونه شامل:نمونه ا: احتمال Mentha Piperita با منشا نامشخص با کد 170نمونه 2: Mentha Spicata با منشا نامشخص با کد 219نمونه های گیاه خشک یک ماه بعد از برداشت شامل برگ و سرشاخه ها، ابتدا جداسازی و سپس آسیاب گردید. 100 گرم نمونه پودر شده به روش USP و با شرایط 1200CC آب و شدت بخار 350 gr/h با استفاده از بالن دو لیتری اسانس گیری به عمل آمد.نمونه اسانس حاصل دقیقا اندازه گیری گردید. سپس اسانس خشک و با اتیل استات برای تزریق به دستگاههای GC و GC-mass رقیق گردید.نتایج حاصل نشان داد:درصد اسانس نمونه 1 (1.5 درصد) تقریبا دو برابر اسانس نمونه 2 (0.75 درصد) می باشد.اجزا اصلی شناسایی شده در اسانس نمونه 1 شامل لینالول و لینالیل استات (حدود 70 درصد) است و باقی مانده عمدتا شامل 1 و 8 سینیول- a ترپینیول- b کاریوفیلن- ژرانیل استات و میرسن می باشد که حدود 18% را تشکیل می دهند.اجزا اصلی شناسایی شده در اسانس نمونه 2 شامل کاروون، لیمونن، لینالول، سیس دی هایدروکاروون، ایزوبوتیل استات، ترانس دی هایدروکاروون، ترانس کارویل استات و کاریوفیلن اکساید، مجموعا به میزان 67.7 درصد است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عاقل، یاسمین. (بهمن 1377). شناسایی و تعیین درصد اجزا تشکیل دهنده اسانس دو نمونه گیاه نعناع. تهران، ایران: مراکز جهاد دانشگاهی. https://sid.ir/paper/786999/fa

    Vancouver: کپی

    عاقل یاسمین. [Internet]. شناسایی و تعیین درصد اجزا تشکیل دهنده اسانس دو نمونه گیاه نعناع. تهران، ایران: مراکز جهاد دانشگاهی؛ بهمن 1377. Available from: https://sid.ir/paper/786999/fa

    IEEE: کپی

    یاسمین عاقل، “شناسایی و تعیین درصد اجزا تشکیل دهنده اسانس دو نمونه گیاه نعناع،” ایران، مراکز جهاد دانشگاهی، بهمن 1377. [Online]. Available: https://sid.ir/paper/786999/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

    فایل موجود نیست

    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button