مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله طرح

مشخصات مقاله

مجری: واحد شهید بهشتی
سال:1377 | تاریخ پایان: آذر 1377

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

6,108
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات طرح

عنوان

کاشت، داشت و برداشت جلبک «اسپیرولینا»

نهاد حامی(کارفرما)

 جهاد دانشگاهی

نویسندگان

ندا-سلطانی

صفحات

 صفحه شروع | صفحه پایان

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 «اسپیرولینا» یک جلبک سبز آبی از خانواده «Oscillatoriaceae» می باشد. این جلبک به شکل یک «ترایکوم مارپیچی تک سلولی» است که مارپیچ آن معمولا منظم است.این جلبک از نظر کاربردی اهمیت بسزایی داشته و مصارف گوناگونی از نظر غذایی، کشاورزی، تولید ویتامین و سایر جنبه های کاربردی دارد. از همین رو کشت انبوه این جلبک در ممالک گوناگون انجام پذیرد. در پژوهش حاضر تاثیر عامل شوری بر رشد و میزان پروتئین جلبک اسپیرولینا بررسی شده است. ابتدا گونه «Spirulina» به منظور انجام آزمایشات فیزیولوژیک و بیوشیمیایی از آبگیرهای داخلی شناسایی و جمع آوری شد. سپس از طریق کشت جامد، خالص گردید. پس از خالص سازی گونه مورد نظر تیمارهای شوری از 1 تا 20% (1، 4، 10، 15، 20%) بر آن اعمال گردید و بعد از این جلبک ها به حد کافی رشد کردند آنالیزهای بیوشیمیایی شامل سنجش پروتئین انجام گردید. همچنین منحنی رشد این جلبک مورد بررسی قرر گرفت. نتایج به دست آمده نشان می دهد که به طور کلی از میان تیمارهای شوری اعمال شده، تیمار10% بیش ترین اثر افزایشی را بر روی میزان پروتئین بر اساس درصد وزن خشک می گذارد.همچنین دقت در نتایج نشان می دهد که از میان شوری های به کار رفته، محیط «Z+%1 NACL» بیشترین تاثیر را بر روی رشد داشته است. به ترتیب با افزایش غلظت نمک رشد از 1% به بالا کاهش یافته است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    سلطانی، ندا. (آذر 1377). کاشت, داشت و برداشت جلبک «اسپیرولینا». تهران، ایران: مراکز جهاد دانشگاهی. https://sid.ir/paper/788208/fa

    Vancouver: کپی

    سلطانی ندا. [Internet]. کاشت, داشت و برداشت جلبک «اسپیرولینا». تهران، ایران: مراکز جهاد دانشگاهی؛ آذر 1377. Available from: https://sid.ir/paper/788208/fa

    IEEE: کپی

    ندا سلطانی، “کاشت, داشت و برداشت جلبک «اسپیرولینا»،” ایران، مراکز جهاد دانشگاهی، آذر 1377. [Online]. Available: https://sid.ir/paper/788208/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button