مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,332
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

667
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

میزان بروز و عوامل خطر عفونت زخم جراحی بعد از هیسترکتومی شکمی

صفحات

 صفحه شروع 90 | صفحه پایان 95

چکیده

 زمینه و هدف: عفونت محل جراحی شایع ترین عارضه بعد از عمل جراحی است. این مطالعه به منظور تعیین میزان بروز و عوامل خطر عفونت زخم جراحی بعد از هیسترکتومی شکمی انجام شد.روش بررسی: این مطالعه توصیفی روی 400 زن داوطلب هیسترکتومی شکمی بستری در بیمارستان های شهر بابل طی سال های 1387-89 انجام شد. سن, بیماری زمینه ای, نمایه توده بدنی, سابقه مصرف داروهای تضعیف کننده سیستم ایمنی, مصرف کورتون, تعداد روزهای بستری قبل از عمل, زمان شیو محل عمل, زمان حمام قبل از جراحی, دریافت آنتی بیوتیک پروفیلاکسی, مدت زمان جراحی برای هر بیمار ثبت شد. شواهد عفونت زخم شامل ترشح از زخم جراحی, اریتم و باز شدن زخم جراحی همراه یا بدون تب طی 10 روز بعد از عمل ثبت گردید.یافته ها: عفونت زخم بعد از هیسترکتومی شکمی در 26 بیمار (6.5 درصد) دیده شد. مصرف داروهای تضعیف کننده سیستم ایمنی (95%CI:1.71-480.30, OR:28.70, P=0.02), اورژانسی بودن عمل (95%CI:1.42-14.39, OR:4.52, P=0.011) و ابتلا به بیماری دیابت (95%CI:1.23-11.26, OR:3.72, P=0.02) از عوامل خطر ابتلا به عفونت محل زخم طی ده روز بعد از عمل هیسترکتومی شکمی تعیین شدند.نتیجه گیری: مصرف داروهای تضعیف کننده سیستم ایمنی, اورژانسی بودن عمل و ابتلا به دیابت از عوامل افزایش دهنده بروز عفونت زخم بعد از عمل محسوب می شوند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    یزدانی، شهلا، بوذری، زینت السادات، عابدی سماکوش، محمد، نظری، عبدالحامد، و دریاباری، اکرم السادات. (1392). میزان بروز و عوامل خطر عفونت زخم جراحی بعد از هیسترکتومی شکمی. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی گرگان، 15(4 (پی در پی 48))، 90-95. SID. https://sid.ir/paper/78864/fa

    Vancouver: کپی

    یزدانی شهلا، بوذری زینت السادات، عابدی سماکوش محمد، نظری عبدالحامد، دریاباری اکرم السادات. میزان بروز و عوامل خطر عفونت زخم جراحی بعد از هیسترکتومی شکمی. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی گرگان[Internet]. 1392؛15(4 (پی در پی 48)):90-95. Available from: https://sid.ir/paper/78864/fa

    IEEE: کپی

    شهلا یزدانی، زینت السادات بوذری، محمد عابدی سماکوش، عبدالحامد نظری، و اکرم السادات دریاباری، “میزان بروز و عوامل خطر عفونت زخم جراحی بعد از هیسترکتومی شکمی،” مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی گرگان، vol. 15، no. 4 (پی در پی 48)، pp. 90–95، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/78864/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button