Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,839
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

803
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی میزان ایزومرهای ترانس و درصد اسیدهای چرب در روغن های حیوانی و دنبه مصرفی در استان لرستان

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 8

چکیده

 مقدمه: اسیدهای چرب ترانس جزو چربی های مضر برای سلامتی به حساب می آیند. سازمان غذا و دارو اعلام کرده است که مصرف اسیدهای چرب ترانس باید به کمتر از یک درصد مصرف انرژی برسد. هدف از این مطالعه تعیین میزان اسیدهای چرب با تاکید بر اسیدهای چرب ترانس و اشباع از روغن حیوانی و دنبه بود. مواد و روش ها: 10 نمونه روغن حیوانی و 5 نمونه دنبه جهت استری شدن به آزمایشگاه منتقل گردید و با دستگاه کروماتوگرافی گازی با ستون 100 متری و دتکتور FID و حجم تزریق یک میکرولیتر, جهت تعیین پروفایل اسیدهای چرب, نمونه ها مورد آنالیز قرار گرفت. یافته ها: نتایج نشان داد که مجموع درصد اسیدهای چرب ترانس در روغن های حیوانی 2.5±4.3 و مجموع درصد اسیدهای چرب اشباع 4.7±47.6 و در روغن دنبه مجموع درصد اسیدهای چرب ترانس 0.1±0.3 و مجموع درصد اسیدهای چرب اشباع 6.4±40.7 به دست آمد. بحث و نتیجه گیری: روغن حیوانی و دنبه گوسفند شامل درصد بالایی از اسیدهای چرب ترانس و اشباع هستند, بنابراین ریسک بیماری های قلبی عروقی در افراد مصرف کننده بالا می رود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    هدایتی فر، روشنک. (1396). بررسی میزان ایزومرهای ترانس و درصد اسیدهای چرب در روغن های حیوانی و دنبه مصرفی در استان لرستان. یافته، 19(2 (پیاپی 72))، 1-8. SID. https://sid.ir/paper/79815/fa

    Vancouver: کپی

    هدایتی فر روشنک. بررسی میزان ایزومرهای ترانس و درصد اسیدهای چرب در روغن های حیوانی و دنبه مصرفی در استان لرستان. یافته[Internet]. 1396؛19(2 (پیاپی 72)):1-8. Available from: https://sid.ir/paper/79815/fa

    IEEE: کپی

    روشنک هدایتی فر، “بررسی میزان ایزومرهای ترانس و درصد اسیدهای چرب در روغن های حیوانی و دنبه مصرفی در استان لرستان،” یافته، vol. 19، no. 2 (پیاپی 72)، pp. 1–8، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/79815/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا