APA:
کپیخسروی، امیر، امیدعلی، فاطمه، رسولیان، بهرام، و چوبینه، سیروس. (1396). تاثیر مکمل سازی کوتاه مدت آب گریپ فروت بر پراکسیداسیون لیپیدی و ظرفیت آنتی اکسیدانی تام پلاسما و برخی شاخص های آسیب عضلانی مردان جوان متعاقب یک جلسه فعالیت مقاومتی شدید. یافته، 19(4 (پیاپی 73))، 41-56. SID. https://sid.ir/paper/79894/fa
Vancouver:
کپیخسروی امیر، امیدعلی فاطمه، رسولیان بهرام، چوبینه سیروس. تاثیر مکمل سازی کوتاه مدت آب گریپ فروت بر پراکسیداسیون لیپیدی و ظرفیت آنتی اکسیدانی تام پلاسما و برخی شاخص های آسیب عضلانی مردان جوان متعاقب یک جلسه فعالیت مقاومتی شدید. یافته[Internet]. 1396؛19(4 (پیاپی 73)):41-56. Available from: https://sid.ir/paper/79894/fa
IEEE:
کپیامیر خسروی، فاطمه امیدعلی، بهرام رسولیان، و سیروس چوبینه، “تاثیر مکمل سازی کوتاه مدت آب گریپ فروت بر پراکسیداسیون لیپیدی و ظرفیت آنتی اکسیدانی تام پلاسما و برخی شاخص های آسیب عضلانی مردان جوان متعاقب یک جلسه فعالیت مقاومتی شدید،” یافته، vol. 19، no. 4 (پیاپی 73)، pp. 41–56، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/79894/fa