مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

3,432
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,462
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بیو تروریسم در آب و مواد غذایی

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 11

چکیده

 مقدمه: بیوتروریسم بمعنای رهاسازی عمدی میکروارگانیسمهای شدیدا بیماری زا و یا سموم آنهاست که باعث مرگ انسانها, گیاهان وحیوانات میشود.مواد و روش ها: این مقاله به شیوه مروری و با استفاده از منابع کتابخانه ای تدوین شده است.یافته ها: یکی از راه های انتشار عوامل بیولوژیک دربین جمعیت هدف, آلودگی عمدی آب و مواد غذایی است. آب و مواد غذایی آلوده شده در فعالیتهای بیوتروریستی, توسط ویژگیهای ارگانولپتیک قابل تشخیص نبوده و در اکثر مواقع خاموش, ناگهانی و بدون تغییرات ظاهری (رنگ, بو, طعم) بروز می نمایند. تصفیه خانه ها, چاه های مورد استفاده برای تامین آب شرب, مخازن آب تصفیه شده, انبارهای نگهداری و مراحل مختلف تولید, نگهداری و توزیع مواد غذایی درکارخانجات مواد غذایی و مواد غذایی وارداتی, بهترین نقاط برای وارد نمودن این عوامل بوده و هر چه سیستم ها و مکانیسم های کنترلی ابتدایی تر, غیر صنعتی تر و غیر بهداشتی تر باشند امکان نفوذ و خرابکاری در آنها بیشتر است. با توجه به مقاومت زیاد, عدم تشخیص سریع, پایین بودن دوزعفونی و عدم وجود واکسن در بسیاری از عوامل بهترین راه مبارزه پیشگیری می باشد.بحث و نتیجه گیری: با توجه به اهمیت این مساله و صدمات جبران ناپذیری آن و دشمنان بسیار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در این مقاله به توصیف این پدیده و راههای کنترل و پیشگیری آن پرداخته شده است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    خسروی، مژگان. (1396). بیو تروریسم در آب و مواد غذایی. یافته، 19(3 (ویژه نامه پدافند غیرعامل))، 1-11. SID. https://sid.ir/paper/79922/fa

    Vancouver: کپی

    خسروی مژگان. بیو تروریسم در آب و مواد غذایی. یافته[Internet]. 1396؛19(3 (ویژه نامه پدافند غیرعامل)):1-11. Available from: https://sid.ir/paper/79922/fa

    IEEE: کپی

    مژگان خسروی، “بیو تروریسم در آب و مواد غذایی،” یافته، vol. 19، no. 3 (ویژه نامه پدافند غیرعامل)، pp. 1–11، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/79922/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button