مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,393
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین ضریب اصطکاک، زاویه پایداری و سرعت حد سیر (.Allium sativum L)

صفحات

 صفحه شروع 119 | صفحه پایان 130

چکیده

 برخی از خواص فیزیکی شامل ضریب اصطکاک استاتیکی, زاویه پایداری و سرعت حد دو نوع سیرچه های متداول در ایران (سفید و صورتی) در رطوبت های 34.9 الی 56.7 درصد (بر اساس وزن تر) اندازه گیری شدند. آنالیز واریانس داده ها آشکار ساخت که ضریب اصطکاک, زاویه پایداری و سرعت حد هر دو نوع سیرچه متاثر از محتوای رطوبتی سیرها بودند (P<0.01). روابط بین محتوای رطوبتی سیرچه ها و پارامترهای اندازه گیری شده توسط مناسب ترین مدل های ریاضی با استفاده از رگرسیون داده ها نشان داده شدند. مقایسه میانگین به روش دانکن در سطح 5% بین پارامترهای اندازه گیری شده نشان داد که ضریب اصطکاک اندازه گیری شده متعلق به دو نوع سیر آزمایشی تفاوت معنی داری نداشتند. میانگین زاویه پایداری سیرچه ها تفاوت معنی داری داشتند ولی دو روش اندازه گیری زاویه پایداری (تخلیه شدگی و پرشدگی) تفاوت معنی داری را نشان ندادند. سرعت حد برای سه گروه وزنی کوچک, متوسط و بزرگ برای هر دو نوع سیرچه مورد آزمایش اندازه گیری شدند و میانگین ارقام به دست آمده تفاوت معنی داری را نشان دادند. بیشترین مقدار ضریب اصطکاک بین سیر سفید و لاستیک 74 درصد در رطوبت 55.67 و کمترین مقدار بین سیر صورتی و آهن گالوانیزه 26 درصد در رطوبت 35.26 (در صد وزن تر) بود. ارقام اندازه گیری شده زاویه پایداری در محدوده 36.1 درجه برای حالت پرشدگی سیر صورتی در رطوبت 56.7 و 43.5 درجه برای حالت تخلیه شدگی سیر سفید در رطوبت 42.9 (درصد وزن تر) بودند و بیشترین و کمترین سرعت حد اندازه گیری شده به ترتیب 9.83 و 16.66 متر در دقیقه به ترتیب برای سیر سفید در رطوبت 34.9 و سیر صورتی در رطوبت 56.7 (درصد وزن تر) بودند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    معصومی، امین اله، رجبی پور، علی، و اکرم، اسداله. (1383). تعیین ضریب اصطکاک, زاویه پایداری و سرعت حد سیر (.Allium sativum L). علوم کشاورزی، 10(1)، 119-130. SID. https://sid.ir/paper/7996/fa

    Vancouver: کپی

    معصومی امین اله، رجبی پور علی، اکرم اسداله. تعیین ضریب اصطکاک, زاویه پایداری و سرعت حد سیر (.Allium sativum L). علوم کشاورزی[Internet]. 1383؛10(1):119-130. Available from: https://sid.ir/paper/7996/fa

    IEEE: کپی

    امین اله معصومی، علی رجبی پور، و اسداله اکرم، “تعیین ضریب اصطکاک, زاویه پایداری و سرعت حد سیر (.Allium sativum L)،” علوم کشاورزی، vol. 10، no. 1، pp. 119–130، 1383، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/7996/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button