مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,154
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر دما و جهت جریان هوا بر تغییرات رطوبت و زمان خشک کردن شلتوک در خشک کن های توده ای

صفحات

 صفحه شروع 17 | صفحه پایان 29

چکیده

 در تبدیل شلتوک به برنج سفید جهت سالم ماندن برنج, یکنواختی مقدار رطوبت شلتوک خروجی از خشک کن نقش مهمی دارد. به منظور بررسی کاهش اختلاف مقدار رطوبت شلتوک در عمق خشک کن توده ای در پاییز و زمستان 1378 در مرکز تحقیقات برنج کشور واقع در شهرستان رشت با یک خشک کن آزمایشگاهی اقدام به بررسی و مقایسه اثر دما و تعویض زمانی جهت جریان هوا بر ضریب تغییر مقدار رطوبت شلتوک شد. طرح بلوک کامل تصادفی در قالب آزمایش فاکتوریل با عامل دما در 4 سطح 35, 45, 55 و 65 درجه سانتی گراد و عامل جهت جریان هوا در دو سطح یکطرفه و دو طرفه مورد بررسی قرار گرفت. نتایج آزمایش نشان می دهد که در تعویض زمانی جهت جریان هوا در نصف کامل زمان خشک کردن, اثر معنی داری (α=0.1) در کاهش ضریب تغییر مقدار رطوبت در عمق خشک کن دارد و اثری در زمان خشک کردن در مقایسه با جریان یکطرفه هوا ندارد. بنابراین می توان این نوع سیستم را جایگزین روش های موسوم در روند تبدیل شلتوک در مراکز شالیکوبی نمود.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کیانمهر، محمدحسین، توکلی هشجین، تیمور، و خوش تقاضا، محمدهادی. (1380). بررسی اثر دما و جهت جریان هوا بر تغییرات رطوبت و زمان خشک کردن شلتوک در خشک کن های توده ای. علوم کشاورزی، 7(1)، 17-29. SID. https://sid.ir/paper/8009/fa

    Vancouver: کپی

    کیانمهر محمدحسین، توکلی هشجین تیمور، خوش تقاضا محمدهادی. بررسی اثر دما و جهت جریان هوا بر تغییرات رطوبت و زمان خشک کردن شلتوک در خشک کن های توده ای. علوم کشاورزی[Internet]. 1380؛7(1):17-29. Available from: https://sid.ir/paper/8009/fa

    IEEE: کپی

    محمدحسین کیانمهر، تیمور توکلی هشجین، و محمدهادی خوش تقاضا، “بررسی اثر دما و جهت جریان هوا بر تغییرات رطوبت و زمان خشک کردن شلتوک در خشک کن های توده ای،” علوم کشاورزی، vol. 7، no. 1، pp. 17–29، 1380، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/8009/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button