مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله طرح

مشخصات مقاله

مجری: واحد استان خراسان رضوی
سال:1386 | تاریخ پایان: دی 1386

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

421
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات طرح

عنوان

بررسی خواص آنتی باکتریال پنج گونه قارچ چوب زی در مقابل دو گونه باکتری استافیلوکوکوس و اشرشیاکولی

نهاد حامی(کارفرما)

 جهاد دانشگاهی

نویسندگان

مهشید-خاتمی راد

صفحات

 صفحه شروع | صفحه پایان

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 این طرح با هدف استفاده هر چه بیشتر از منابع طبیعی، به بررسی اثر ضدباکتریایی 5 گونه قارچ دارویی پرداخته است. پنج گونه قارچ داروئی Versicolor, Lenzites betulina, Ganoderma lucidum, PHelinus igniarus Trametes و Laetiporus sulphureus از جنگل های استان مازندران جمع آوری و عصاره اتانولی میسلیوم این گونه ها تهیه گردید. پس از حذف حلال، تاثیر ضدباکتریایی رقت های متوالی عصاره ها (50، 25، 12.5، 6.25، 3.1 و 1.5) بر روی 2 باکتری E. coil و S. aureus به روش انتشار در چاهک مورد بررسی قرار گرفت. در نهایت حداقل غلظت بازدارندگی از رشد عصاره ها و قطر هاله عدم رشد اندازه گیری گردید. دو گونه P. igniarus و L. betulina هیچ تاثیری بر مهار رشد باکتری های مورد آزمایش نداشتند. در صورتی که عصاره G.lucidum با غلظت 50 میلی گرم بر میلی لیتر، قدرت مهار رشد با قطر هاله بیش از 7 میلی متر بر روی S. aureus را داشته و فاقد اثر مهاری بر باکتری E. coil بوده است. همچنین نتایج مطالعه نشان داد که غلظت بالاتر از 12.5 میلی گرم بر میلی لیتر عصاره قارچ L. Sulphureus موجب مهار رشد سویه های E. coil و S. aureus می شود. قطر هاله برای دو باکتری ذکر شده به ترتیب 16و 18 میلی متر می باشد. هر دو باکتری درخصوص قارچ T. versicolor نتایج حاکی از آن است که این قارچ قدرت مهار رشد را در حداقل غلظت 1.5 میلی گرم بر میلی لیتر داشته و دارای قطر هاله عدم رشد 8 و 11 میلی متر برای دو سویه E. coil و S. aureus می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    خاتمی راد، مهشید. (دی 1386). بررسی خواص آنتی باکتریال پنج گونه قارچ چوب زی در مقابل دو گونه باکتری استافیلوکوکوس و اشرشیاکولی. تهران، ایران: مراکز جهاد دانشگاهی. https://sid.ir/paper/803172/fa

    Vancouver: کپی

    خاتمی راد مهشید. [Internet]. بررسی خواص آنتی باکتریال پنج گونه قارچ چوب زی در مقابل دو گونه باکتری استافیلوکوکوس و اشرشیاکولی. تهران، ایران: مراکز جهاد دانشگاهی؛ دی 1386. Available from: https://sid.ir/paper/803172/fa

    IEEE: کپی

    مهشید خاتمی راد، “بررسی خواص آنتی باکتریال پنج گونه قارچ چوب زی در مقابل دو گونه باکتری استافیلوکوکوس و اشرشیاکولی،” ایران، مراکز جهاد دانشگاهی، دی 1386. [Online]. Available: https://sid.ir/paper/803172/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button