Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله طرح

مشخصات مقاله

مجری: واحد استان خراسان رضوی
سال:1383 | تاریخ پایان: مرداد 1383

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

319
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات طرح

عنوان

بهینه سازی تولید پودر خرما جهت تهیه شیرخرما

نهاد حامی(کارفرما)

 جهاد دانشگاهی

نویسندگان

مسعود-شفافی زنوزیان

صفحات

 صفحه شروع | صفحه پایان

چکیده

 خرما یکی از محصولاتی است که در کشور ایران در سطح بسیار وسیعی کشت می گردد ایران دومین تولید کننده خرمای جهان است تولید خرما و تهیه مخلوط پودر شیر خرما می تواند ارزش افروده قابل توجهی داشته باشد. در این تحقیق خرمای زاهدی به عنوان ماده اولیه استفاده شد. در این تحقیق اثر تیمارهای پوست گیری درجه حرارت درصد اگار و مش الک بر روی تغییرات فیزیکی و شیمیایی پودر خرما مورد بررسی قرار گرفته است. طرح آماری مورد استفاده, طرح چهار فاکتوریل کاملا تصادفی است که هر یک از تیمارهای پوست گیری, درجه حرارت, درصد آگار و مش الک به عنوان یک فاکتور در نظر گرفته می شود. با توجه به بررسی انجام شده این نتیجه حاصل گردید که بهترین دما برای خشک کردن دمای 70 درجه سانتیگراد به مدت 48 ساعت است. افزودن 0.3 درصد آگار و تفکیک ذرات با مش 40 باعث ممانعت از کلوخه شدن و بهبود جریان پذیری و حلالیت می شود.آزمون حسی چشایی بر روی فرمولاسیونهای مختلف از محلول 20 درصد مخلوط پودر خرما شکر و شیر خشک نشان داد که سه فرمول ترکیبی الف ب و ج دارای بالاترین امتیاز حسی چشایی بوده و بازار پسندی بیشتری دارند. ایزوترم جذب سه نمونه الف ب و ج به لحاظ پایداری مورد بررسی قرار گرفت و مشخص گردید نمونه الف نسبت به دو نمونه دیگر در مقادیر فعالیت آب, محتوی رطوبت کمتری دارد. برای پودر الف در دمای 35 درجه سانتیگراد بلحاظ محتوی آب تک لایه بالاتر, پایداری بیشتری برآورد گردید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شفافی زنوزیان، مسعود. (مرداد 1383). بهینه سازی تولید پودر خرما جهت تهیه شیرخرما. تهران، ایران: مراکز جهاد دانشگاهی. https://sid.ir/paper/803313/fa

    Vancouver: کپی

    شفافی زنوزیان مسعود. [Internet]. بهینه سازی تولید پودر خرما جهت تهیه شیرخرما. تهران، ایران: مراکز جهاد دانشگاهی؛ مرداد 1383. Available from: https://sid.ir/paper/803313/fa

    IEEE: کپی

    مسعود شفافی زنوزیان، “بهینه سازی تولید پودر خرما جهت تهیه شیرخرما،” ایران، مراکز جهاد دانشگاهی، مرداد 1383. [Online]. Available: https://sid.ir/paper/803313/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

    فایل موجود نیست

    بازگشت به بالا