مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله طرح

مشخصات مقاله

مجری: پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی
سال:1395 | تاریخ پایان: -

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

192
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات طرح

عنوان

یافتن افزودنی های مجاز خوراکی برای افزایش میزان رنگ و طعم چای

صفحات

 صفحه شروع | صفحه پایان

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 چای سیاه به روشهای مختلف فرآوری و تهیه می شود اما چای ارتودکس بیشترین تولید را در کشور دارد. برای تهیه چای ارتودکس، برگ سبز چای تحت فرآیندی قرار می گیرد که شامل مراحل پلاس، مالش، اکسیداسیون، خشک کردن و در نهایت درجه بندی و بسته بندی است. در طی این مراحل چای سیاه در اثر یکسری واکنش های آنزیمی و در پی آن شیمیایی تولید می شود. هدف از این تحقیق، استفاده از افزودنیهای مجاز فرآیندی می باشد تا بدین وسیله با کمک به فرآیند اکسیداسیون برگ سبز چای با رهایش آسانتر گونه های رنگی قرمز چای، یک نوشیدنی دلچسب تر برای مصرف کنندگان تولید گردد. در این تحقیق از املاح آلومینیم، زئولیت و آنزیم تاناز که در دسته پلی فنل اکسیدازها جای دارد استفاده شده است. این تحقیق نشان می دهد که در فرآیند تولید چای، استفاده از املاح آلومینیم نسبت به زئولیت دارای ارجحیت بیشتری است. بعلاوه استفاده همزمان از املاح آلومینیم و آنزیم تاناز نسبت به استفاده جداگانه از هر یک از آنها اثر بهتری بر رنگ، سرعت اکسیداسیون و سرعت دم کشیدن چای دارد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حسینی جوبه، سیدمحمد، ذاکری، علی، و جعفری جید، عباس. (1388-08-08). یافتن افزودنی های مجاز خوراکی برای افزایش میزان رنگ و طعم چای. تهران، ایران: مراکز جهاد دانشگاهی. https://sid.ir/paper/803448/fa

    Vancouver: کپی

    حسینی جوبه سیدمحمد، ذاکری علی، جعفری جید عباس. [Internet]. یافتن افزودنی های مجاز خوراکی برای افزایش میزان رنگ و طعم چای. تهران، ایران: مراکز جهاد دانشگاهی؛ 1388-08-08. Available from: https://sid.ir/paper/803448/fa

    IEEE: کپی

    سیدمحمد حسینی جوبه، علی ذاکری، و عباس جعفری جید، “یافتن افزودنی های مجاز خوراکی برای افزایش میزان رنگ و طعم چای،” ایران، مراکز جهاد دانشگاهی، 1388-08-08. [Online]. Available: https://sid.ir/paper/803448/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

    فایل موجود نیست

    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button