مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

911
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرهای اوره و کارباریل بر تنک میوه سیب رقم "گلدن دلیشس"؛ مقاله کوتاه

صفحات

 صفحه شروع 47 | صفحه پایان 58

چکیده

 به منظور مقایسه تاثیر زمان کاربرد و غلظت اوره و سوین روی تنک میوه سیب رقم 'گلدن دلیشس', پژوهشی در قالب طرح اماری بلوک های کامل تصادفی در سال 1380 در منطقه شرق مراغه انجام شد. در این پژوهش زمان محلول پاشی 5 و 25 روز پس از مرحله تمام گل, کارباریل با غلظت های صفر, 300 و 600 میلی گرم در لیتر و اوره ( بر مبنایی اوره تجارتی 46% نیتروژن) با غلظت های صفر, 2, 4 و 6% منظور شد. درصد ریزش میوه, میانگین وزن, طول و قطر میوه, نسبت طول به قطر میوه, مواد جامد محلول میوه و نیز میزان ابتلای میوه به زنگار و آسیب وارده به شاخساره ها بررسی و مورد تجزیه و تحلیل آماری قرار گرفت. نتایج نشان داد که اثر غلظت کارباریل بر درصد ریزش میوه بسیار معنی دار بود (P<0.01) و بیشترین ریزش با تیمار 600 میلی گرم در لیتر کارباریل حاصل شد. تاثیر غلظت اوره بر میانگین وزن, طول و قطر میوه و درصد ریزش میوه معنی دار بود (P<0.05) و بیشترین وزن, طول و قطر میوه در اثر تیمار 2% اوره حاصل شد. تاثیر غلظت اوره و همچنین زمان کاربرد آن از نظر آسیب وارده به شاخساره ها بسیار معنی دار بود (P<0.01). بیشترین آسیب به شاخساره ها با غلظت های 4 و 6% اوره در زمان 5 روز پس از مرحله تمام کل ایجاد شد. با توجه به نتایج به دست آمده از این بررسی و با در نظر گرفتن امکان آلودگی محیط زیست ناشی از مصرف کارباریل و نیز اثرهای زیان بخش آن روی حشره های گرده افشان, توصیه می شود که از اوره به عنوان یک ماده مناسب در تنک میوه سیب رقم 'گلدن دلیشس' با غلظت 2% در زمان 25 روز پس از تمام گل استفاده شود.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

افتخارزاده، محمدصادق، صادق زاده اهری، داوود، و گریگوریان، وازگین. (1381). اثرهای اوره و کارباریل بر تنک میوه سیب رقم "گلدن دلیشس"؛ مقاله کوتاه. مجله علوم و فنون باغبانی ایران، 3(2-1)، 47-58. SID. https://sid.ir/paper/80828/fa

Vancouver: کپی

افتخارزاده محمدصادق، صادق زاده اهری داوود، گریگوریان وازگین. اثرهای اوره و کارباریل بر تنک میوه سیب رقم "گلدن دلیشس"؛ مقاله کوتاه. مجله علوم و فنون باغبانی ایران[Internet]. 1381؛3(2-1):47-58. Available from: https://sid.ir/paper/80828/fa

IEEE: کپی

محمدصادق افتخارزاده، داوود صادق زاده اهری، و وازگین گریگوریان، “اثرهای اوره و کارباریل بر تنک میوه سیب رقم "گلدن دلیشس"؛ مقاله کوتاه،” مجله علوم و فنون باغبانی ایران، vol. 3، no. 2-1، pp. 47–58، 1381، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/80828/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button