APA:
کپیآذرشریف، زهرا، اصغری، محمدرضا، تاجیک، حسین، و فرخزاد نانساء، علیرضا. (1398). تأثیر پوشش صمغ باریجه در ترکیب با اسانس زیره سبز و کلرایدکلسیم بر محتوای برخی ترکیب های فیتوشیمیایی, اجزای آنتی اکسیدانی و بازارپسندی میوه گیلاس. مجله علوم و فنون باغبانی ایران، 20(2 )، 195-210. SID. https://sid.ir/paper/80891/fa
Vancouver:
کپیآذرشریف زهرا، اصغری محمدرضا، تاجیک حسین، فرخزاد نانساء علیرضا. تأثیر پوشش صمغ باریجه در ترکیب با اسانس زیره سبز و کلرایدکلسیم بر محتوای برخی ترکیب های فیتوشیمیایی, اجزای آنتی اکسیدانی و بازارپسندی میوه گیلاس. مجله علوم و فنون باغبانی ایران[Internet]. 1398؛20(2 ):195-210. Available from: https://sid.ir/paper/80891/fa
IEEE:
کپیزهرا آذرشریف، محمدرضا اصغری، حسین تاجیک، و علیرضا فرخزاد نانساء، “تأثیر پوشش صمغ باریجه در ترکیب با اسانس زیره سبز و کلرایدکلسیم بر محتوای برخی ترکیب های فیتوشیمیایی, اجزای آنتی اکسیدانی و بازارپسندی میوه گیلاس،” مجله علوم و فنون باغبانی ایران، vol. 20، no. 2 ، pp. 195–210، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/80891/fa