مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,329
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله همایش

عنوان

بررسی امکان تولید میکروبی اسیدهای آمینه به وسیله باکتری کرینه باکتریوم گلوتامیکوم از ضایعات خرما به عنوان سوبسترای اصلی

صفحات

 صفحه شروع | صفحه پایان

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 خرما یکی از محصولات عمده کشاورزی ایران و یکی از منابع مهم تحصیل ارز برای کشور می باشد. معاونت باغبانی وزارت جهاد کشاورزی میزان تولید خرما را در سال 1382 حدود 850 هزار تن پیش بینی نموده است که با توجه به مصرف حدود 250 الی 300 هزار تنی داخلی و صادرات حدود 100 هزار تنی خرما حدود 500 هزار تن این محصول به هدر می رود و یا به مصرف خوراک دام می رسد و این نشان دهنده بالا بودن ضایعات خرما در ایران می باشد. در این تحقیق باکتری کرینه باکتریوم گلوتامیکومCECT 690  بر روی سوبسترای ضایعات خرما کشت داده شد.از آنجایی که رشد باکتری مورد نظر بر روی محیط مایع صورت می پذیرد روش تخمیر به صورت غوطه وری انتخاب شد و رقیق سازی سوبسترای اصلی ضایعات خرما و غنی سازی این سوبسترا با مواد معدنی و ویتامین ها صورت پذیرفت. با بررسی و مطالعه تحقیقات انجام شده در گذشته و انجام یک سری آزمایشات شرایط مناسب برای رشد باکتری و تولید اسید آمینه شامل هوادهی 150 دور در دقیقه، دما 32 درجه سانتی گراد و 7.6=PH در نظر گرفته شد.نتایج حاصل از اندازه گیری کمی قند و عناصر موجود در خرمانشان داد که این ماده برای رشد باکتری بسیار غنی می باشد. اندازه گیری کیفی اسیدهای آمینه به وسیله روش کروماتوگرافی لایه نازک و اندازه گیری کمی به وسیله روش کروماتوگرافی مایع با فشار بالا انجام گرفت و صحت تولید اسیدهای آمینه به خصوص اسید گلوتامیک که مصرف صنعتی فراوانی دارد به وسیله این دو روش مورد تایید واقع شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    دعوتی، نفیسه، حمیدی، زهره، و شجاع الساداتی، سیدعباس. (1384). بررسی امکان تولید میکروبی اسیدهای آمینه به وسیله باکتری کرینه باکتریوم گلوتامیکوم از ضایعات خرما به عنوان سوبسترای اصلی. همایش ملی بررسی ضایعات محصولات کشاورزی. SID. https://sid.ir/paper/809042/fa

    Vancouver: کپی

    دعوتی نفیسه، حمیدی زهره، شجاع الساداتی سیدعباس. بررسی امکان تولید میکروبی اسیدهای آمینه به وسیله باکتری کرینه باکتریوم گلوتامیکوم از ضایعات خرما به عنوان سوبسترای اصلی. 1384. Available from: https://sid.ir/paper/809042/fa

    IEEE: کپی

    نفیسه دعوتی، زهره حمیدی، و سیدعباس شجاع الساداتی، “بررسی امکان تولید میکروبی اسیدهای آمینه به وسیله باکتری کرینه باکتریوم گلوتامیکوم از ضایعات خرما به عنوان سوبسترای اصلی،” presented at the همایش ملی بررسی ضایعات محصولات کشاورزی. 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/809042/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button