مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

777
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

536
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر کاربرد ورمی کمپوست و کود شیمیایی بر ویژگی های شیمیایی خاک و غلظت عناصر غذایی در گیاه لوبیا سبز (.Phaseolus vulgaris L)

صفحات

 صفحه شروع 99 | صفحه پایان 110

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    پیردشتی، همت اله، بهمنیار، محمدعلی، و متقیان، آلاله. (1389). تاثیر کاربرد ورمی کمپوست و کود شیمیایی بر ویژگی های شیمیایی خاک و غلظت عناصر غذایی در گیاه لوبیا سبز (.Phaseolus vulgaris L). مجله علوم و فنون باغبانی ایران، 11(2)، 99-110. SID. https://sid.ir/paper/80919/fa

    Vancouver: کپی

    پیردشتی همت اله، بهمنیار محمدعلی، متقیان آلاله. تاثیر کاربرد ورمی کمپوست و کود شیمیایی بر ویژگی های شیمیایی خاک و غلظت عناصر غذایی در گیاه لوبیا سبز (.Phaseolus vulgaris L). مجله علوم و فنون باغبانی ایران[Internet]. 1389؛11(2):99-110. Available from: https://sid.ir/paper/80919/fa

    IEEE: کپی

    همت اله پیردشتی، محمدعلی بهمنیار، و آلاله متقیان، “تاثیر کاربرد ورمی کمپوست و کود شیمیایی بر ویژگی های شیمیایی خاک و غلظت عناصر غذایی در گیاه لوبیا سبز (.Phaseolus vulgaris L)،” مجله علوم و فنون باغبانی ایران، vol. 11، no. 2، pp. 99–110، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/80919/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا