مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,139
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تنوع ژنتیکی بر اساس صفات میوه در برخی از توده های خربزه ایرانی

صفحات

 صفحه شروع 71 | صفحه پایان 82

چکیده

 به منظور بررسی تنوع ژنتیکی خربزه های ایران تعداد 100 نمونه از خربزه های مناطق مختلف در قالب طرح لاتیس ساده در سال1380 در موسسه اصلاح و تهیه نهال و بذر کرج کشت گردید و هشت صفت مورفولوژیک, شامل: وزن میوه, مواد جامد محلول, وزن بذر هر میوه, درصد پوشش شبکه, تعداد میوه در بوته, قطر گوشت میوه, قطر حفره میوه و سفتی گوشت میوه اندازه گیری شدند. نتایج تجزیه واریانس نشان داد که نژادگان های مورد بررسی برای همه صفات مورد مطالعه در سطح احتمال 1% دارای تفاوت معنی دار هستند. نتایج تجزیه به عامل ها نشان داد وزن میوه, قطر گوشت, قطر حفره بذر, پوشش سطح شبکه در عامل اول, و تعداد میوه, سفتی گوشت و وزن بذر در عامل دوم سهم بیشتری دارند و دو عامل بترتیب 29.92 و 17.05% از واریانس کل جامعه را تبیین می کنند. تجزیه خوشه ای نمونه ها را به نه خوشه تفکیک نمود. بررسی خوشه ها نشان داد که تیپ های متنوع خربزه با مشخصات ویژه در گروه های مجزا قرار می گیرند و با توجه به صفات در گروه ها می توان از آن ها در برنامه های به نژادی و اصلاحی بهره گرفت.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

کوهپایگانی، جهانگیرعباس، کاشی، عبدالکریم، وزوایی، علی، مظفری، جواد، و آقایی، محمدجعفر. (1382). بررسی تنوع ژنتیکی بر اساس صفات میوه در برخی از توده های خربزه ایرانی. مجله علوم و فنون باغبانی ایران، 4(4-3)، 71-82. SID. https://sid.ir/paper/80930/fa

Vancouver: کپی

کوهپایگانی جهانگیرعباس، کاشی عبدالکریم، وزوایی علی، مظفری جواد، آقایی محمدجعفر. بررسی تنوع ژنتیکی بر اساس صفات میوه در برخی از توده های خربزه ایرانی. مجله علوم و فنون باغبانی ایران[Internet]. 1382؛4(4-3):71-82. Available from: https://sid.ir/paper/80930/fa

IEEE: کپی

جهانگیرعباس کوهپایگانی، عبدالکریم کاشی، علی وزوایی، جواد مظفری، و محمدجعفر آقایی، “بررسی تنوع ژنتیکی بر اساس صفات میوه در برخی از توده های خربزه ایرانی،” مجله علوم و فنون باغبانی ایران، vol. 4، no. 4-3، pp. 71–82، 1382، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/80930/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button