مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

8,036
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

2,567
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله همایش

عنوان

غذای فراسودمند و پروبیوتیک

صفحات

 صفحه شروع | صفحه پایان

چکیده

 امروزه در بسیاری از کشورها, نقش غذا در سلامت و تغذیه انسان از اهمیت زیادی برخوردار است. به طوری که بیشتر اهمیت مواد غذایی به جای نقش اولیه غذا به عنوان منبع انرژی و رشد به نقش بیولوژیکی غذا روی سلامتی انسان تغییر یافته و بازار تولید و مصرف مواد غذایی بیشتر به سوی تولید غذاهای فراسودمند رفته است. غذاهای فراسودمند به فرآورده هایی گفته می شود که علاوه بر فراهم کردن تغذیه پایه باعث افزایش سطح سلامت افراد می شوند و با توجه به آگاهی مصرفت کننده گان روز به روز در تولید این گونه غذا ها پیشرفت های جدیدی به وجود می آید. در بین غذاهای فراسودمند, غذاهای حاوی میکروارگانیسم های پروبیوتیک از اهمیت ویژه ای برخوردار هستند. پروبیوتیک ها در واقع یکسری ترکیبات میکروبی زنده هستند که به کار بستن آنها در غذا آثار مفیدی برای سلامت انسان در بر دارد. پروبیوتیک ها در حال حاضر به عنوان برترین محصولات غذایی عملگرا شناخته می شوند که این امر توسط متخصصان تغذیه در حال گسترش و پیشرفت می باشد. در این مطالعه مروری بر پژوهش های گذشته درباره غذاهای کاربردی و استفاده از پروبیوتیک ها برای تولید غذاهای فراسودمند می پردازیم.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رخ بخش، زهرا، و کرامت، جواد. (1394). غذای فراسودمند و پروبیوتیک. کنفرانس ملی دستاوردهای فن آورانه علوم و صنایع غذایی ایران. SID. https://sid.ir/paper/824214/fa

    Vancouver: کپی

    رخ بخش زهرا، کرامت جواد. غذای فراسودمند و پروبیوتیک. 1394. Available from: https://sid.ir/paper/824214/fa

    IEEE: کپی

    زهرا رخ بخش، و جواد کرامت، “غذای فراسودمند و پروبیوتیک،” presented at the کنفرانس ملی دستاوردهای فن آورانه علوم و صنایع غذایی ایران. 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/824214/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button