مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

800
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله همایش

عنوان

تهیه ایزوله پروتئین لوبیا عروس و تعیین میزان ترکیبات شیمیایی آن

صفحات

 صفحه شروع | صفحه پایان

چکیده

 حبوبات در تغذیه انسان از نظر مصرف غذایی بعد از غلات حائز رتبه دوم هستند. لوبیا (Phaseolus Vulgaris) هفتمین محصول عمده غذایی جهان است. علاوه بر خصوصیات تغذیه ای, می توان ترکیبات عملگر مورد نیاز را از این منبع پروتئینی, استخراج و از ویژگی های عملکردی مطلوب آن در فرمولاسیون و فرآوری انواع شیرینی ها, محصولات گوشتی, نوشیدنی ها, پنیر, خامه, اسنک و سوپ های آماده استفاده نمود. لوبیا عروس یا لوبیا بجنوردی یکی از ارقام خاص لوبیاست که در این پژوهش مورد بررسی قرار گرفت. در این تحقیق با استفاده از استخراج قلیایی در PH=9.5 و ترسیب اسیدی در PH=4.5 (نقطه ایزوالکتریک), ایزوله پروتئینی لوبیا عروس با درصد خلوص %89.06 و بازده تولید 9% (بر اساس وزن ایزوله رسوبی) بدست آمد و ترکیبات شیمیایی آرد کامل و ایزوله پروتئینی حاصله با ترکیب شیمیایی آرد کامل و ایزوله نخود و سویا مقایسه شد. بدلیل برابری تقریبی درصد خلوص پروتئین حاصله با ایزوله نخود و سویا, می توان پس از بررسی خصوصیات عملکردی این نوع لوبیا, از خواص مختلف آن در بهبود فرمولاسیون تولیدات غذایی بهره مند شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    اوصیا، سروناز، و رفتنی امیری، زینب. (1394). تهیه ایزوله پروتئین لوبیا عروس و تعیین میزان ترکیبات شیمیایی آن. کنفرانس ملی دستاوردهای فن آورانه علوم و صنایع غذایی ایران. SID. https://sid.ir/paper/824226/fa

    Vancouver: کپی

    اوصیا سروناز، رفتنی امیری زینب. تهیه ایزوله پروتئین لوبیا عروس و تعیین میزان ترکیبات شیمیایی آن. 1394. Available from: https://sid.ir/paper/824226/fa

    IEEE: کپی

    سروناز اوصیا، و زینب رفتنی امیری، “تهیه ایزوله پروتئین لوبیا عروس و تعیین میزان ترکیبات شیمیایی آن،” presented at the کنفرانس ملی دستاوردهای فن آورانه علوم و صنایع غذایی ایران. 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/824226/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button