مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,974
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

412
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله همایش

عنوان

جایگزینی ساکاروز با شیره خرما و انگور در فرمولاسیون حلوا ارده سنتی

صفحات

 صفحه شروع | صفحه پایان

چکیده

حلوا ارده فرآورده شناخته شده ای در ایران است که به سبب وجود مواد مغذی و سهولت مصرف, گرایش به مصرف آن به عنوان یک منبع غذایی پرانرژی قابل توجه است. در تولید این فرآورده, نسبت هایی از مخلوط ساکاروز و گلوکز, عصاره ریشه چوبک و ارده را به گونه ای با یکدیگر می آمیزند که فرآورده ای جامد از امولسیون روغن کنجد در مخلوط شربت قند به دست آید. با افزایش اهمیت رژیم غذایی در جلوگیری از بیماری های خاص, مصرف کنندگان به دنبال راهی برای کاهش میزان قند و می باشند. به همین دلیل در فرآورده هایی نظیر حلوا ارده که از مقادیر قابل توجهی ساکاروز استفاده می شود, تلاش هایی در جهت جایگزینی نسبی و یا کامل این قند با شیرین کننده های طبیعی صورت گرفته است. از مهمترین شیرین کننده های طبیعی کشورمان می توان به شیره خرما و انگور اشاره کرد. با توجه به مقادیر بالایی از ضایعات مربوط به خرما و انگور در ایران و نیز دارا بودن آنها از مقادیر قابل توجهی ویتامین, آنتی اکسیدان, فیبر و قندهای طبیعی, استفاده بهینه از این دو محصول ارزشمند و تجاری می تواند در جای خود حائز اهمیت باشد. هدف از تحقیق حاضر, بررسی جنبه های مهم جایگزینی ساکاروز با شیره انگور و خرما در فرمولاسیون حلوا ارده می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    اکبری، فریبا، و آقاجانی، عبدالرضا. (1394). جایگزینی ساکاروز با شیره خرما و انگور در فرمولاسیون حلوا ارده سنتی. کنفرانس ملی دستاوردهای فن آورانه علوم و صنایع غذایی ایران. SID. https://sid.ir/paper/824236/fa

    Vancouver: کپی

    اکبری فریبا، آقاجانی عبدالرضا. جایگزینی ساکاروز با شیره خرما و انگور در فرمولاسیون حلوا ارده سنتی. 1394. Available from: https://sid.ir/paper/824236/fa

    IEEE: کپی

    فریبا اکبری، و عبدالرضا آقاجانی، “جایگزینی ساکاروز با شیره خرما و انگور در فرمولاسیون حلوا ارده سنتی،” presented at the کنفرانس ملی دستاوردهای فن آورانه علوم و صنایع غذایی ایران. 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/824236/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button