مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,943
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

842
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر ضد باکتریایی عصاره الکلی زردچوبه بر بعضی از باکتری های ایجاد کننده عفونت های روده ای و پوستی

صفحات

 صفحه شروع 24 | صفحه پایان 28

چکیده

زردچوبه گیاهی از خانواده Zingiberaceac است که بصورت پودر به عنوان ماده رنگی و کمتر به عنوان چاشنی در تهیه غذاها مورد استفاده قرار می گیرد. این گیاه از جمله رستنی هایی است که از قدیم به روش سنتی در درمان کوفتگی ها, شکستگی ها, التیام زخم ها و پیشگیری از عفونت های پوستی مورد مصرف بوده است. با توجه به مصرف آن در غذا و احتمال ابتلا به مسمومیت های غذایی به دنبال مصرف اغذیه آلوده و نیز مصرف آن در طب سنتی بر آن شدیم تا اثرات ضد باکتریایی عصاره ریزوم این گیاه را علیه تعدادی از باکتری های ایجاد کننده عفونت های پوستی و روده ای مورد بررسی قرار دهیم. پس از ساییدن ریزوم زردچوبه, پودر آن را تهیه نموده و با استفاده از روش رقت در آگار, اثرات ضد باکتریایی آن مورد بررسی قرار گرفت. این عصاره در غلظت mg/ml 7.5 مانع رشد باسیلوس سابیتلیس, استافیلوکوک اورئوس و استافیلوکوک اپیدرمیدیس شد و در غلظت mg/ml 10.8 مانع رشد ایشریشیاکولی, آسینتوباکتر و سوداموناس اثر وجینوزا گردید.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نخعی مقدم، محبوبه، و ذکایی، محمود. (1381). اثر ضد باکتریایی عصاره الکلی زردچوبه بر بعضی از باکتری های ایجاد کننده عفونت های روده ای و پوستی. دانشگاه علوم پزشکی سبزوار، 9(2 (مسلسل 24))، 24-28. SID. https://sid.ir/paper/82677/fa

    Vancouver: کپی

    نخعی مقدم محبوبه، ذکایی محمود. اثر ضد باکتریایی عصاره الکلی زردچوبه بر بعضی از باکتری های ایجاد کننده عفونت های روده ای و پوستی. دانشگاه علوم پزشکی سبزوار[Internet]. 1381؛9(2 (مسلسل 24)):24-28. Available from: https://sid.ir/paper/82677/fa

    IEEE: کپی

    محبوبه نخعی مقدم، و محمود ذکایی، “اثر ضد باکتریایی عصاره الکلی زردچوبه بر بعضی از باکتری های ایجاد کننده عفونت های روده ای و پوستی،” دانشگاه علوم پزشکی سبزوار، vol. 9، no. 2 (مسلسل 24)، pp. 24–28، 1381، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/82677/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button