مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

9,938
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

2,542
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله همایش

عنوان

مقایسه خواص فیزیکوشیمیایی و عملکردی صمغ فارسی (Farsi Gum) و صمغ درخت بادام شیرین (Almond Gum)

صفحات

 صفحه شروع | صفحه پایان

چکیده

صمغ فارسی از تنه و شاخه درختان بادام کوهی (Amygdalus scoparia spach) و صمغ درخت بادام شیرین (almond) از تنه و شاخه درختان بادام شیرین با نام علمی Amygdalus communis L. تراوش می کند. به دلیل تشابه ظاهری و عدم شناخت کافی در این زمینه, گا ها هر دو نوع صمغ تحت عنوان صمغ فارسی یا صمغ زدو شناخته می شوند اما بررسی های انجام شده نشان داد که صمغ فارسی و صمغ درخت بادام شیرین هم از لحاظ ترکیبات شیمیایی و هم از لحاظ خصوصیات عملکردی کاملا با همدیگر متفاوت هستند. صمغ درخت بادام شیرین به دلیل داشتن ترکیبات با وزن مولکولی بالاتر نسبت به صمغ فارسی, دارای ویسکوزیته بالاتری بود و به دلیل همین ویسکوزیته بالاتر قدرت امولسیون کنندگی آن نیز نسبت به صمغ فارسی بیشتر بود. صمغ فارسی توانایی تشکیل کف نداشت اما صمغ درخت بادام شیرین هم توانایی تشکیل کف داشت و هم اینکه کف تشکیل شده از پایداری نسبتا بالایی برخوردار بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    امینی راستابی، جواد، و نصیرپور، علی. (1395). مقایسه خواص فیزیکوشیمیایی و عملکردی صمغ فارسی (Farsi Gum) و صمغ درخت بادام شیرین (Almond Gum). کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در صنایع غذایی و تغذیه سالم. SID. https://sid.ir/paper/828149/fa

    Vancouver: کپی

    امینی راستابی جواد، نصیرپور علی. مقایسه خواص فیزیکوشیمیایی و عملکردی صمغ فارسی (Farsi Gum) و صمغ درخت بادام شیرین (Almond Gum). 1395. Available from: https://sid.ir/paper/828149/fa

    IEEE: کپی

    جواد امینی راستابی، و علی نصیرپور، “مقایسه خواص فیزیکوشیمیایی و عملکردی صمغ فارسی (Farsi Gum) و صمغ درخت بادام شیرین (Almond Gum)،” presented at the کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در صنایع غذایی و تغذیه سالم. 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/828149/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button