APA:
کپیامینی راستابی، جواد، و نصیرپور، علی. (1395). مقایسه خواص فیزیکوشیمیایی و عملکردی صمغ فارسی (Farsi Gum) و صمغ درخت بادام شیرین (Almond Gum). کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در صنایع غذایی و تغذیه سالم. SID. https://sid.ir/paper/828149/fa
Vancouver:
کپیامینی راستابی جواد، نصیرپور علی. مقایسه خواص فیزیکوشیمیایی و عملکردی صمغ فارسی (Farsi Gum) و صمغ درخت بادام شیرین (Almond Gum). 1395. Available from: https://sid.ir/paper/828149/fa
IEEE:
کپیجواد امینی راستابی، و علی نصیرپور، “مقایسه خواص فیزیکوشیمیایی و عملکردی صمغ فارسی (Farsi Gum) و صمغ درخت بادام شیرین (Almond Gum)،” presented at the کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در صنایع غذایی و تغذیه سالم. 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/828149/fa