APA:
کپیبرین، محسن، علی اصغرزاده، ناصر، و صمدی، عباس. (1385). اثر شوری حاصل از کلرید سدیم و مخلوط املاح بر غلظت پرولین و برخی شاخص های رشد گوجه فرنگی در همزیستی با قارچ های میکوریز آربوسکولار. علوم کشاورزی ایران، 37(1)، 139-147. SID. https://sid.ir/paper/8364/fa
Vancouver:
کپیبرین محسن، علی اصغرزاده ناصر، صمدی عباس. اثر شوری حاصل از کلرید سدیم و مخلوط املاح بر غلظت پرولین و برخی شاخص های رشد گوجه فرنگی در همزیستی با قارچ های میکوریز آربوسکولار. علوم کشاورزی ایران[Internet]. 1385؛37(1):139-147. Available from: https://sid.ir/paper/8364/fa
IEEE:
کپیمحسن برین، ناصر علی اصغرزاده، و عباس صمدی، “اثر شوری حاصل از کلرید سدیم و مخلوط املاح بر غلظت پرولین و برخی شاخص های رشد گوجه فرنگی در همزیستی با قارچ های میکوریز آربوسکولار،” علوم کشاورزی ایران، vol. 37، no. 1، pp. 139–147، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/8364/fa