APA:
کپیزعفریان، فائقه، شیوازاد، محمود، نیک خواه، علی، و زارع شحنه، احمد. (1386). اثر سطوح مختلف رنگدانه و منبع چربی, با و بدون آنزیم بر عملکرد و رنگ زرده تخم مرغ در مرغان تخمگذار. علوم کشاورزی ایران، 38(2)، 337-347. SID. https://sid.ir/paper/8423/fa
Vancouver:
کپیزعفریان فائقه، شیوازاد محمود، نیک خواه علی، زارع شحنه احمد. اثر سطوح مختلف رنگدانه و منبع چربی, با و بدون آنزیم بر عملکرد و رنگ زرده تخم مرغ در مرغان تخمگذار. علوم کشاورزی ایران[Internet]. 1386؛38(2):337-347. Available from: https://sid.ir/paper/8423/fa
IEEE:
کپیفائقه زعفریان، محمود شیوازاد، علی نیک خواه، و احمد زارع شحنه، “اثر سطوح مختلف رنگدانه و منبع چربی, با و بدون آنزیم بر عملکرد و رنگ زرده تخم مرغ در مرغان تخمگذار،” علوم کشاورزی ایران، vol. 38، no. 2، pp. 337–347، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/8423/fa