APA:
کپیکلباسی اشتری، احمد، و فاطمیان، حامد. (1379). بررسی عوامل موثر در سرعت فرآیند خشک کردن اسمزی سیب زرد لبنانی. علوم کشاورزی ایران، 31(2)، 371-381. SID. https://sid.ir/paper/8446/fa
Vancouver:
کپیکلباسی اشتری احمد، فاطمیان حامد. بررسی عوامل موثر در سرعت فرآیند خشک کردن اسمزی سیب زرد لبنانی. علوم کشاورزی ایران[Internet]. 1379؛31(2):371-381. Available from: https://sid.ir/paper/8446/fa
IEEE:
کپیاحمد کلباسی اشتری، و حامد فاطمیان، “بررسی عوامل موثر در سرعت فرآیند خشک کردن اسمزی سیب زرد لبنانی،” علوم کشاورزی ایران، vol. 31، no. 2، pp. 371–381، 1379، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/8446/fa