مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,566
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

673
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

2

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی عوامل موثر در سرعت فرآیند خشک کردن اسمزی سیب زرد لبنانی

صفحات

 صفحه شروع 371 | صفحه پایان 381

چکیده

 در این تحقیق اثر دماهای 40 و 45 و 50 درجه سلسیوس و غلظت های 50 و 70 درصد محلول های سوکروز و گلوکز حاوی مقادیر مختلف (صفر, نیم و یک درصد) نمک کلرور سدیم بر سرعت یا سینتیک فرآیند خشک کردن اسمزی سیب رقم گلدن دلیشس بعنوان میوه مدل مورد بررسی قرار گرفت. نتایج حاصله نشان داد که با افزایش دما وغلظت محلول اسمزی میزان جذب ماده جامد از محلول اسمزی به سمت بافت نمونه ها به ترتیب به صورت خطی ونمایی زیاد می گردد. همچنین افزودن مقدار محدودی نمک کلرور سدیم به محلول اسمزی موجب کاهش میزان جذب ماده خشک (ازمحلول اسمزی به سمت میوه) و افزایش شدت آبگیری از میوه می گردد. ازطرف دیگر با افزایش دمای محلول های محتوی 70 درصد سوکروز کارآیی فرآیند اسمزی کاهش می یابد. از مجموع بررسی های به عمل آمده مشخص شد که بیشترین کارآیی فرآیند اسمزی مربوط به نمونه های سیبی است که در معرض محلول 50 درصد سوکروز و حاوی یک درصد نمک کلرور سدیم در دمای 50 درجه سلسیوس قرار گرفته است.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کلباسی اشتری، احمد، و فاطمیان، حامد. (1379). بررسی عوامل موثر در سرعت فرآیند خشک کردن اسمزی سیب زرد لبنانی. علوم کشاورزی ایران، 31(2)، 371-381. SID. https://sid.ir/paper/8446/fa

    Vancouver: کپی

    کلباسی اشتری احمد، فاطمیان حامد. بررسی عوامل موثر در سرعت فرآیند خشک کردن اسمزی سیب زرد لبنانی. علوم کشاورزی ایران[Internet]. 1379؛31(2):371-381. Available from: https://sid.ir/paper/8446/fa

    IEEE: کپی

    احمد کلباسی اشتری، و حامد فاطمیان، “بررسی عوامل موثر در سرعت فرآیند خشک کردن اسمزی سیب زرد لبنانی،” علوم کشاورزی ایران، vol. 31، no. 2، pp. 371–381، 1379، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/8446/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button