APA:
کپیرضایی، علی، طباطبایی، محمدمهدی، احمدی، احمد، و سپهری، علی. (1386). اثر مرحله رشد و چین بر صفات زراعی, ترکیب شیمیایی و ارزش غذایی اسپرس. پژوهش کشاورزی، 7(4 (ب) (ویژه نامه))، 61-70. SID. https://sid.ir/paper/84782/fa
Vancouver:
کپیرضایی علی، طباطبایی محمدمهدی، احمدی احمد، سپهری علی. اثر مرحله رشد و چین بر صفات زراعی, ترکیب شیمیایی و ارزش غذایی اسپرس. پژوهش کشاورزی[Internet]. 1386؛7(4 (ب) (ویژه نامه)):61-70. Available from: https://sid.ir/paper/84782/fa
IEEE:
کپیعلی رضایی، محمدمهدی طباطبایی، احمد احمدی، و علی سپهری، “اثر مرحله رشد و چین بر صفات زراعی, ترکیب شیمیایی و ارزش غذایی اسپرس،” پژوهش کشاورزی، vol. 7، no. 4 (ب) (ویژه نامه)، pp. 61–70، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/84782/fa