APA:
کپیاقبالی کوزه کنان، منصور، کفیل زاده، فرخ، و هژبری، فردین. (1386). اثر فرآوری های فیزیکی و شیمیایی کنجاله کلزا بر حلالیت, تجزیه پذیری و قابلیت هضم پروتیین خام. پژوهش کشاورزی، 7(4 (ب) (ویژه نامه))، 127-139. SID. https://sid.ir/paper/84783/fa
Vancouver:
کپیاقبالی کوزه کنان منصور، کفیل زاده فرخ، هژبری فردین. اثر فرآوری های فیزیکی و شیمیایی کنجاله کلزا بر حلالیت, تجزیه پذیری و قابلیت هضم پروتیین خام. پژوهش کشاورزی[Internet]. 1386؛7(4 (ب) (ویژه نامه)):127-139. Available from: https://sid.ir/paper/84783/fa
IEEE:
کپیمنصور اقبالی کوزه کنان، فرخ کفیل زاده، و فردین هژبری، “اثر فرآوری های فیزیکی و شیمیایی کنجاله کلزا بر حلالیت, تجزیه پذیری و قابلیت هضم پروتیین خام،” پژوهش کشاورزی، vol. 7، no. 4 (ب) (ویژه نامه)، pp. 127–139، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/84783/fa