Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,177
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

785
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

2

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین ویسکوزیته مواد خوراکی مورد استفاده در تغذیه طیور

صفحات

 صفحه شروع 49 | صفحه پایان 66

کلیدواژه

ویسکوزیته کاربردی واقعی (RAV)Q4
ویسکوزیته کاربردی بالقوه (PAV)Q4

چکیده

 در این مطالعه ویسکوزیته کاربردی بالقوه تعداد 25 نمونه مواد خام خوراکی اندازه گیری شد که نسبت به هم تفاوت داشتند. کمترین مقادیر ویسکوزیته کاربردی بالقوه در مورد ذرت خوشه ای, نخود فرنگی و ذرت بود و بیشرین مقدار برای جو و چاودار مشاهد گردید. درجه حرارت صفحه پلت کننده  با قطر 2.5 میلی متر روی مقدار ویسکوزیته کاربردی واقعی  تاثیر داشت, که مقادیر زیاد آن فقط موقعی دیده می شود که ویسکوزیته کاربردی بالقوه بالا و درجه حرارت هم بیشتر از 90 oC باشد. اندازه ذره های آردی شکل (بلغور) استخراج شده به میزان زیادی مقادیر ویسکوزیته کاربردی واقعی را تغییر می دهد و ریز کردن ذرات درشت نیز باعث تغییرات کمتر ویسکوزیته کاربردی واقعی  می شود. اندازه ذرات در فعالیت آنزیمی تاثیری ندارد و دفع فضولات و مصرف آب مربوط به مقدار جذب مواد غذای در جوجه بوقلمون های گوشتی در سن 5 هفتگی با استفاده از 25 ماده خام خوراکی اندازه گیری شد. رگرسیون خطی محاسبه شده با داده های مربوط به پرندگان (برای هر ماده خوراک) به صورت متغییر وابسته محاسبه گردید و نیز پارامترهای غذایی به صورت متغییرهای مستقل غیر وابسته اند. موثرترین معادلات ویسکوزیته کاربردی واقعی  و پتاسیم بر مبنای ویسکوزیته کاربردی بالقوه, درجه حرارت پلت زدن و پتاسیم می باشد با ضریب همبستگی 0.75 که متغیرهای وابسته افزایش نخواهد یافت.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    یعقوب فر، اکبر. (1383). تعیین ویسکوزیته مواد خوراکی مورد استفاده در تغذیه طیور. پژوهش کشاورزی، 4(1)، 49-66. SID. https://sid.ir/paper/84828/fa

    Vancouver: کپی

    یعقوب فر اکبر. تعیین ویسکوزیته مواد خوراکی مورد استفاده در تغذیه طیور. پژوهش کشاورزی[Internet]. 1383؛4(1):49-66. Available from: https://sid.ir/paper/84828/fa

    IEEE: کپی

    اکبر یعقوب فر، “تعیین ویسکوزیته مواد خوراکی مورد استفاده در تغذیه طیور،” پژوهش کشاورزی، vol. 4، no. 1، pp. 49–66، 1383، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/84828/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا